reševalci gasilci avstrija Svet24.si

49-letnik na stopnišču napadel 50-letnico, jo ...

Dejan Süč Svet24.si

Poslanec Svobode se je zmotil, zato je bil sprejet...

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

Saša Broz in hči Sara Zidarić Njena.si

Pravnukinja Josipa Broza Tita spremenila priimek

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

nu
nu
0 15.10.2021 11:40:31

Da so samo 'huligani'?! Kar so naredili Green Dragonsi pred nedeljsko tekmo, vam bo dalo misliti!

m24
Green Dragonsi z izjemno potezo.

Čeprav imajo navijaške skupine v Sloveniji velikokrat negativen predznak zaradi kakšnega pretepa, metanja bakel na igrišče in neprimernega skandiranja, pa so Green Dragonsi tokrat pokazali, da znajo stopiti skupaj in pomagati sočloveku. S posebno akcijo bodo v zimskih mesecih pomagali brezdomcem z zbiranjem toplih oblačil, njihovo sporočilo pa objavljamo v celoti. 

"V preteklosti smo Dragonsi in vsi navijači Olimpije že večkrat pokazali, da citat "zato, ker znamo skupi držat..." še kako drži. Vedno znamo stopiti skupaj in s skupnimi močmi doseči tudi tisto, kar se morda na prvi pogled ne zdi mogoče. Ker se bližajo zimski dnevi, marsikdo na ulicah Ljubljane pa nima dostopa do zimskih oblačil, kaj šele toplega zavetja, kamor bi se lahko zatekel pred hudim mrazom, se na vas obračamo s prošnjo Kralji ulice in apeliramo na novo akcijo pod okriljem pobude DobroGDelnost!

V njihovih garderobah namreč primanjkuje tople obutve, rokavic, kap, nogavic, moških bund ter hlač (kavbojke, trenirke...), vse našteto (naj bodo oblačila oprana in ne uničena) pa lahko vsak delovnik med 8. in 16. uro dostavite v dnevni center društva na Pražnakovi 6 v Ljubljani. Akcija bo potekala tudi pred nedeljsko tekmo, kamor lahko dostavite želene dobrine. Ljubljančani, Žabarji, vsi zeleni po srcu... stopimo skupaj in pomagajmo tistim, ki našo pomoč najbolj potrebujejo!

Green Dragons Ljubljana."

Članki iz rubrike