Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
30.09.2021 10:07:58
Deli članek:

POTRES V LJUBLJANI?!? Miloševiću ŠTETI DNEVI, Olimpija že na derbi z - NOVIM TRENERJEM??

Domen Jančič

Bo Olimpija zdaj zdaj zamenjala trenerja?

Prevzema še ni bilo, naj pa bi se zgodil zdaj zdaj. Morda že v naslednjih urah. Dogovor je sklenjen, Milan Mandarić čaka le še na nakazilo s strani Adama Deliusa, nepremičninskega agenta iz Münchna. Ko se bo to zgodilo, bo Mandarićeva era dokončno zaključena. Potem pa ... Kdo bi vedel! Toda če gre verjeti pisanju časnika Delo, potem se bodo v Ljubljani s prihodom novih lastnikov močno zatresla tla. Prva žrtev pa bi lahko bil kar - Savo Milošević! In to še ni vse, Delo v današnji izdaji piše, da naj bi Nemci želeli Miloševića zamenjati takoj. Že pred večnim derbijem! Čeprav bo slednjo na sporedu že v soboto!

"Olimpija bo pod novim vodstvom doživela številne spremembe, trener Savo Miloševič morda sploh ne bo dočakal sobotnega derbija z Mariborom v Ljudskem vrtu," so zapisali pri Delu. No, Milošević za zdaj ostaja trener Olimpije. Navsezadnje je danes prišel na tiskovno konferenco v Stožicah. O domnevni menjavi na čelu kluba pa ni želel kaj prida razpredati. Da bi raje govoril o derbiju. In da bo za druge stvari še čas.

Ob tem je zanimivo, da je še pred nekaj dnevi podpredsednik Olimpije Željko Mandarić javno podprl trenerja z besedami, da je njegova služba povsem varna. Je bil to račun brez krčmarja? Bomo videli! Verjetno že v kratkem...