Arian Svet24.si

Je kmet Jan med košnjo naletel na truplo ...

mark rutte Svet24.si

Izbrali so novega šefa Nata

1719350996-mm2-7994-1719350948316 Necenzurirano

Noč, ko smo postali veliki #komentar

tek upravna enota1 Reporter.si

Grozljivo poniževanje državljanov: olimpijski ...

slovenija 2 Ekipa24.si

Sijajno! Prizor zažgal splet, reakcija Slovencev ...

Hannah Louise Hill je omrežila 36-letnika Odkrito.si

Pazite se te vplivnice! Prevarala je že mnoge!

slovenija euro 2024 veselje Ekipa24.si

Zdaj je jasno, s kom in kdaj bodo Slovenci napadli...

ba
ba
0 23.08.2021 12:31:58

Pred EKSPLOZIJO NAVDUŠENJA so bili Prekmurci BESNI. Ponoreli so … To je razlog! (video)

Domen Jančič
Sodnik Roman Glažar je v Fazaneriji pokazal dva rdeča kartona.

Tudi to se je prej ali slej moralo zgoditi. Aktualni prvaki iz Murske Sobote so se le veselili prve zmage, do katere so v obračunu s Celjani prišli po srhljivki v Fazaneriji, ki zlepa ne bo pozabljena. Črno-beli so zasluženo osvojili ves izkupiček, a so si ga zagotovili šele ob izteku rednega dela, ko je za eksplozijo navdušenja na tribunah po podaji Mihaela Klepača in odbitku po preusmerjeni žogi Žana Zaletela v vratnico poskrbel rezervist Kai Cipot.

Da bi bila drama popolna, pa je sodnik Roman Glažar v 85. minuti pokazal tudi dva rdeča kartona. Kevin Žižek je spregledal, da je Maric Maruško želel žogo poslati izven igrišča, ker je na nasprotni strani obležal eden od Celjanov, in se pognal proti domačim vratom. Ker se njihov nekdanji soigralec ni zmenil za fair-play, so Sobočani ponoreli n ga zaustavili s prekrškom, nakar je prišlo do prerivanja, po katerem sta rdeče videla Jan Gorenc in Kevin Žižek. Domači branilec si je privoščil maščevalno posredovanje, a celjskega napadalca na srečo ni zadel, slednji je moral predčasno z igrišča, ker je odrinil enega od murašev.

Prekmurci so bili besni. Tako na igrišču kot na tribunah, mnogi pa so pričakovali, da bodo grofi vendarle 'popravili' ali omilili dejanje svojega napadalca. In sicer tako, da bodo žogo iz prostega strela vrnili murašem, a se to ni zgodilo, sledila je podaja pred vrata Matka Obradovića … Po tekmi so se stvari le umirile, menda so se zgodili stiski rok.


Zdaj so Prekmurci misli znova preusmerili na mednarodno prizorišče, v četrtek jih v Gradcu čaka povratna tekma zadnjega kroga kvalifikacij za ligo Europa proti Sturmu.

Članki iz rubrike