1_ana tavčar Svet24.si

Prav nič mi ni bilo na pladnju prineseno in ...

oder, sunek vetra, nuevo1 Svet24.si

Video: Sunek vetra porušil oder. Umrlo je devet ...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Obtoženi v aferi TEŠ6 rešil vilo v Rožni ...

1715161422-dsc05674-1715161386072 Reporter.si

Janša udaril po Logarju: Ustanovili mu bodo ...

tadej pogačar (3) Ekipa24.si

Prizori, ki pogrejejo srce! Saj ne veš, kdo je ...

Prepričan, da je kopija očeta Odkrito.si

Trdi, da je nezakonski sin Kralja Karla III. in ...

doncic gobert Ekipa24.si

Da ne zna igrati obrambe?! Dončić je s to noro ...

nu
nu
1 13.08.2021 07:22:58

Kaj bodo na to rekli NAVIJAČI?! Trener OLIMPIJE je s svojo izjavo po izpadu iz Evrope dvignil ogromno prahu: To je bilo ...

Martin Metelko
Olimpija se je poslovila od konferenčne lige.

Po Mariboru so evropsko pot ta teden končali še Domžalčani in Ljubljančani, ki so proti zdesetkani portugalski ekipi Santa Clara upali na preobrat po zaostanku z 0:2 s prve tekme, a so bili Portugalci še enkrat več boljši (1:0). Kar lahko navijače Olimpije skrbi, da na dveh tekmah nogometaši niso niti enkrat streljali na gol. 

A kljub temu je bil trener Savo Milošević po tekmi zadovoljen z videnim. "Čestitam nasprotniku, ki je v tem trenutku veliko boljša ekipa od nas. To so bile za nas velike izkušnje, da vidimo, kje smo. Ne glede na rezultat sem zadovoljen s tem, kar smo pokazali proti tako kakovostnemu nasprotniku. Pred nami je še veliko dela, dobro pa je, da smo okusili evropski nogomet. To je za nas velika izkušnja pred nadaljevanjem slovenskega prvenstva. To je priložnost, da vidimo, kje smo v Evropi. Čestitam mojim fantom. Dali so vse od sebe," je bil poln hvale na račun svojih varovancev in na vprašanje, ali je bil to trenutni maksimum Olimpije, odgovoril: "To je bilo več od maksimuma."

Članki iz rubrike