škof, Trst, Enrico Trevisi Svet24.si

Papež Frančišek prihaja na obisk v Trst, ...

nadiža Svet24.si

Karmična prognoza za julij: test partnerskih ...

rok snežič Necenzurirano

Računsko sodišče razkrilo, kdo je največji ...

jansa morawiecki orban fb Reporter.si

Orban in njegov vazal Janša z dolgim nosom domov ...

tadej pogacar Ekipa24.si

Super heroj, super človek! Tadej Pogačar z ...

Mnogi si upajo trditi, da so to nezemljani Odkrito.si

Nenavadna svetloba nad južno Italijo

jan oblak Ekipa24.si

Oglasil se je Jan Oblak in poslal sporočilo, ob ...

nu
nu
0 13.07.2021 17:46:23

CELJANI PO NASLOV PRVAKA? Pred novo sezono najboljše slovenske lige so zbrali vrhunsko zasedbo, ki...

Martin Metelko
Kakšne so ambicije Celjanov v sezoni 2021/22 Prve lige Telemach? Glede na to, kakšno zasedbo je zbral trener Agron Šalja...

Celjani so v svoj kader dodali še enega novinca. Po novem bo barve Celja nosil tudi mladi up slovenskega nogometa Tamar Svetlin, nazadnje član Domžal, ki so za 19-letnega vezista prejele tudi odškodnino, ki pa je kluba nista razkrila. Oba pa sta prestop potrdila na svojih spletnih straneh. "Prvi občutki so res odlični, ko sem prišel na stadion, sem se počutil kot doma. Že nekaj časa sem si želel v Celje, saj ima visoke ambicije," je po prestopu za celjsko spletno stran dejal Svetlin, ki je za Domžale igral od leta 2016, v prvi ligi je debitiral v sezoni 2018/19, v skupno treh članskih sezonah pa je zbral 55 nastopov in štiri zadetke. V pokalnem tekmovanju je dres dvakratnih državnih prvakov oblekel šestkrat. Svetlin je tudi član slovenske reprezentance do 21 let, prav tako je nastopal v vseh mladinskih selekcijah reprezentance.
"Veliko igralcev poznam že iz mladinskih selekcij slovenske reprezentance, tako spoznavanje igralcev ne bo problem, poznam že tudi nekaj članov strokovnega štaba in se res veselim novih izzivov," je še povedal Svetlin.
Ta je eden od številnih novincev v Celju, med drugim je prišel še Belorus Ivan Majevski, pred njim pa med drugimi še Danec Adam Jakobsen, Žan Medved, Matija Burin, Maj Mittendorfer, Tjaš Begić, Kevin Žižek in Florijan Raduha.

Značke: nk-celje, svetlin

Članki iz rubrike