elektrika x Svet24.si

Slovenija z najdražjo elektriko v Evropi?

Ariana Grande Svet24.si

Ariana Grande spregovorila o nasilju na ...

zala tomašič Necenzurirano

Kaj so vam mediji zamolčali o Zali Tomašič

logar irgl pl Reporter.si

Mora Janša Logarja dobesedno vreči iz SDS, da bo...

matjaz kek mm Ekipa24.si

Razmišljanje slovenskega selektorja, ki se bo ...

severa-gjurin, boris-bezić Njena.si

Slovenska pevka in režiser na skrivaj stopila ...

slovenija 3 Ekipa24.si

V stilu! Slovenski nogometaši so navdušili s ...

ro
ro
0 02.07.2021 22:35:19

MURA podpisala pomembno pogodbo! Obnovljeno sodelovanje, ki traja že štiri leta

alesfevzer.com
Zavarovalnica Generali še naprej generalni pokrovitelj slovenskih prvakov.

Medtem ko se Ante Šimundža in njegovi varovanci pripravljajo na torkovo prvo tekmo proti Škendiji v kvalifikacijah za ligo prvakov, so dejavni tudi v klubskih pisarnah, soboški prvoligaš je v prostorih Restavracije Kodila pripravil zdaj že tradicionalno poslovno konferenco. Namenjena je utrjevanju vezi s pokrovitelji in s tem kakopak obnovitvi sodelovanja s poslovnimi partnerji. Najbolj pomembna informacija za slovenske prvake je kakopak ta, da bo Zavarovalnica Generali, ki Muro spremlja že na poti od tretje lige, tudi v prihodnje generalni sponzor črno-belih.
"Za nami je izjemno leto, saj smo prvič v zgodovini osvojili naslov državnega prvaka. To nam ne bi uspelo brez podpore naših sponzorjev. Odlično sodelovanje je bilo še posebej pomembno v težkih časih, ko je tudi na nogomet pomembno vplivala epidemija. Ponosni smo, da nam je vse to uspelo v tesnem sodelovanju z Zavarovalnico Generali, ki je naš podporni steber že od začetkov nove Murine zgodbe, ko so bile lovorike le še sanje in cilj v srednjeročni strategiji. In Zavarovalnica Generali ostaja naš generalni sponzor, skupne cilje, ki nas povezujejo, bomo dosegali z nadgradnjo sodelovanja. Zaupanje, ki nam ga s tem izkazuje, je za nas veliko priznanje in dodaten motiv, da nadaljujemo z dobrimi igrami in z doseganjem vrhunskih rezultatov. Verjamemo, da bo naša nadaljnja pot k novim uspehom v sodelovanju z Zavarovalnico Generali še varnejša, zato se veselimo nadaljnjih skupnih zmag," je ob tej priložnosti povedal predsednik Robert Kuzmič.
Nadaljevanja sodelovanja s prvaki se veselijo tudi pri Zavarovalnici Generali. "Z NŠ Mura odlično sodelujemo že štiri leta, v zadnji sezoni smo kot generalni sponzor sodelovanje še okrepili. Za ekipo je izjemna in borbena sezona. Kljub temu, da so bili stadioni večji del prvenstva prazni, smo ves čas skupaj z igralci zadrževali dih in navijali. Osvojitev naslova prvaka je nov mejnik! Veseli in ponosni smo, da jim lahko tudi v novi sezoni stojimo ob strani. Delimo si srčnost in borbenost, ki je vsem nam v skupen navdih, zato smo prepričani, da bodo v prihodnje posegali še višje! V Zavarovalnici Generali si kot vseživljenjski partner prizadevamo ustvarjati pogoje, v katerih lahko ljudje, društva, klubi in združenja razvijajo ter uresničujejo svoje potenciale. Šport, s katerim širimo tudi ozaveščenost o pomenu zdravega načina življenja, je pomembno področje. Prek športa podpiramo tako skupnosti, ekipe kot tudi posamezne športnike. Pri tem so nam srčnost in uspehi NŠ Mura, ki pridejo z njo, za vzgled in v zadovoljstvo – tudi zato, ker je tradicija dolga že skoraj celo stoletje. Ponosni smo, da ostajamo generalni sponzor," je povedala Monika Povšič, vodja oddelka za tržno komuniciranje in upravljanje s sponzorstvi pri Zavarovalnici Generali.

Ob tem so Sobočani sporočili, da so obnovili tudi pogodbe z zlatimi sponzorji, to so Pomgrad, GMT, Avto Rajh in Vaillant-Apolis, ki je postal nov zlati sponzor.

Članki iz rubrike