sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

robert fico Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno ...

nkbm_bobo Reporter.si

Poraz NKBM: z diletantsko tožbo hotela ...

aretacija Ekipa24.si

Vklenjen v lisice! Policija po prometni nesreči ...

Kate se je odločila, da bo okrevala na res rajskem otoku Odkrito.si

Kate Middleton - okreva "skrita v raju!"

luka doncic pljunil Ekipa24.si

Kaj? Luka Dončić je v neposrednem prenosu med ...

ro
ro
0 01.07.2021 20:24:15

Poraza MURE in MARIBORA, zmaga DOMŽAL

Grega Wernig
Trije slovenski prvoligaši so odigrali mednarodne prijateljske tekme.

Prvaki iz Murske Sobote so odigrali naslednjo v nizu prijateljskih preizkušenj in hkrati zadnjo pred torkovim spopadom s Škendijo v kvalifikacijah za ligo prvakov. Črno-beli so v avstrijski Radgoni merili moči z Rostovom, ruski prvoligaš je zmagal s kar 4:0 (1:0), vendar hkrati velja pristaviti, da soboške udarne zasedbe ni bilo na igrišču. Enajsterica, ki je v sredo začela dvoboj z Vojvodino, je tokrat počivala, od prve minute so zaigrali Zalokar, T. Cipot, Lovrić, Karamarko, Pucko, Kozar, Brkić, Filipović, Maroša, Batistić in K. Cipot.

Dejavni so bili tudi Mariborčani, ki so v Ljudskem vrtu gostili Cracovio, po vodstvu gostiteljev v prvem polčasu je poljski prvoligaš v nadaljevanju poskrbel za preobrat in končnih 1:3 (1:0). Pri vijoličastih se je med strelce vpisal Milec, gostje so v drugem delu dvakrat zadeli z bele točke (Hanca in M. Alvarez), uspešen je bil še Junior Rivaldo.

Simon Rožman se je tokrat odločil za postavo Jug, Milec, Pihler, Voloder, Koderman, Vrhovec, Gorenak (od 70. Kronaveter), Repas, Žugelj (od 70. Matko), Požeg Vancaš (od 70. Kotnik), Vipotnik (od 70. Sirk).

Domžalčani so se v Brežicah pomerili z ekipo Tuzla City in jo po preobratu ugnali s 3:2 (0:2). Med strelce so se vpisali Repas, Hodžić in Mavretič, Dejan Djuranović se je odločil za kombinirano zasedbo. Začetno enajsterico so sestavljali Mihelak, Pišek, Hodžić, Markuš, Repas, Podlogar, Dajčman, Martinović, Gorenc Stanković, Alić in Vuk, v nadaljevanju so priložnost dobili še Husmani, Mavretič, Bržan, Ostojić, Kim in Adamov.

Članki iz rubrike