mlin Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1701778337-dsc9818-01-1701778319724 Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

ba
ba
0 19.06.2021 13:25:20

Konec je. ZVEZDNIK zapustil Stožice: Hvala predsedniku Milanu Mandariću, da mi je to dovolil!

alesfevzer.com
Kariero bo nadaljeval v beloruski prvoligaški druščini.

O tem smo že poročali, to je bila že nekaj časa javna skrivnost, zdaj je odhod svojega zvezdnika potrdila tudi Olimpija. "NK Olimpija Ljubljana obvešča, da je z beloruskim klubom Šahtjor Soligorsk dosegel dogovor o prestopu Đorđa Ivanovića," so zapisali Ljubljančani, ki so po informacijah Ekipe SN dobili okrog 400 tisoč evrov odškodnine.

Petindvajsetletnik se je Olimpiji pridružil avgusta 2020, v zeleno-belem dresu je zbral 38 nastopov in dosegel 12 zadetkov, prispeval je šest podaj. Z zmaji je osvojil eno lovoriko, in sicer na zadnji tekmi, ki jo je odigral v zeleno-belem dresu v finalu pokalnega tekmovanja proti Celju.

"Od trenutka, ko sem izvedel, da se zame zanima Olimpija, nisem dvomil o tem, da bom prišel v Ljubljano, saj sem vedel, da je Olimpija velik klub. V to sem se prepričal, ko sem prispel. Soigralci so me odlično sprejeli, enako velja za vse ostale ljudi v klubu od ekonoma do fizioterapevtov, ki so svoje delo opravljali izjemno dobro. Zahvaliti bi se želel tudi zaposlenim v klubskih pisarnah in seveda predsedniku kluba, Milanu Mandariću, ki je dovolil, da prestopim v drug klub in se podam novim izzivom naproti,"je od slovesu od slovenske prestolnice dejal Đorđe Ivanović.

Članki iz rubrike