profimedia-0840008601 Svet24.si

Polovica slovenskih zalog žlahtne kovine je v ...

slovenska policija Svet24.si

Gruzijec peš bežal pred policisti

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

STA
STA
0 14.06.2021 19:01:19

CELJE predstavilo DVE NOVI OKREPITVI: Enega novinca so pripeljali kar iz - MURE! Grofe je okrepil ...

Martin Metelko
Slovenski nogometni prvoligaš Celje je pripeljal novi okrepitvi.

Kot so sporočili iz kluba, bosta v prihodnje člana Celja dosedanji Murin napadalec Kevin Žižek in dosedanji vratar Nafte Florijan Raduha.

Žižek je nekdanji mladi reprezentant Slovenije, ki je z Muro v preteklih dveh sezonah osvojil naslov državnega in pokalnega prvaka. V svoji karieri ima izkušnje z igranjem v tujini, v lanski sezoni pa je zadetke dosegal tudi v evropskih tekmovanjih. V črno-belem dresu je v sezoni 2020/21 odigral 35 tekem in dosegel šest golov, od tega je v kvalifikacijah za evropsko ligo dvakrat zatresel mrežo estonskega Kaljuja in enkrat danskega Aarhusa.

zizek raduha
nkcelje

Celje bo po Bravu, Mariboru, Nürnbergu in Muri peti klub v njegovi profesionalni nogometni karieri. Žižek je podpisal pogodbo do 30. junija 2024.

"Zelo sem vesel za izkazano zaupanje, po svojih najboljših močeh se bom potrudil klubu pomagati pri uresničevanju njegovih ciljev. Za podpis pogodbe z NK Celje sem se odločil zaradi tega, ker gre za klub z visokimi ambicijami," je dejal Žižek.

Štiriindvajsetletni Raduha se v knežje mesto seli iz Lendave. Dosedanji prvi vratar Nafte se je v predlanski sezoni veselil uvrstitve v finale pokalnega tekmovanja. V Lendavo se je leta 2017 preselil iz Odrancev, Celjanom pa je prav tako obljubil zvestobo do 30. junija 2024.

"Veseli me, da sem prišel v Celje. K podpisu pogodbe me je prepričalo nastopanje v višjem rangu tekmovanja, prav tako poznam delo s trenerjem vratarjev Aleksandrom Šeligo, ki je zelo kakovostno in s katerim sva sodelovala že pri Nafti," pa je povedal Raduha.

Značke: celje, žižek, raduha

Članki iz rubrike