Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28 Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

rb
rb
0 14.06.2021 09:35:19

KONEC DVOMOV! Prvoligaš kmalu z NOVIM TRENERJEM, v prihodnji sezoni ga bo vodil ...

alesfevzer.com
Ni manjkalo veliko, da bi na klopi Krke v dodatnih kvalifikacijah za popolnitev 1. SNL Koprčane zavil v črno, da bi na Obali povzročil naslednjo katastrofo velikih razsežnosti. Naposled mu ni uspelo, a na Bonifiki so v dolenjski zasedbi očitno prepoznali njegov 'rokopis' in Zorana Zeljkovića privabili v svoje vrste.

Ko je pred dnevi prihod nemških vlagateljev dokončno padel v vodo, je postalo jasno, da bo svoje poslanstvo nadaljevalo aktualno vodstvo kluba. In prav tako je bilo jasno, da je kratkoročno najpomembnejša naloga imenovanje novega trenerja. V javnosti so se pojavljala imena številnih strokovnjakov, ki da bi utegnili naslediti Nedžada Okčića, ki se je vrnil na čelo nogometne šole rumeno-modrih, toda ob koncu tedna so Primorci izbor skrčili na tri imena. Sestavljali so ga Dušan Kosić, njegov nekdanji pomočnik v Celju Zoran Zeljković in Safet Hadžić, naposled so se na Obali odločili za 41-letnega trenerja, ki je spisal lepo zgodbo na Portovalu. Uradne potrditve sicer še ni bilo, a po naših informacijah dvomov glede tega naj ne bi bilo več.

Zoran Zeljković je s Krko zadnje drugoligaško prvenstvo končal na drugem mestu na lestvici za Radomljami in Dolenjcem zagotovil možnost potegovanja za prvoligaško vstopnico v obračunu s Koprčani, ki so bili po zmagi z 2:0 v Novem mestu na povratni preizkušnji že na kolenih. Zaostajali so za tri gole, klinično so bili mrtvi, toda v srhljivi končnici so se le izvlekli, tako da bodo tudi v prihodnji sezoni igrali med elito. In vse torej kaže, da pod vodstvom trenerja, ki bi jih kmalu zavil v črno. Vodilni možje kanarčkov so v igri tekmecev v 'podaljšku sezone' očitno prepoznali trenerjev rokopis in ob dejstvu, da mu motivacije za dokazovanje na najvišji ravni niti po naključju ne manjka, prišli do spoznanja, da je pravšnja izbira za začetek nove koprske poti ...

Značke: koper, zeljković

Članki iz rubrike