nova zemlja Svet24.si

Tedenski horoskop: Zdi se, da je svet okoli nas na...

najden-predmet Svet24.si

Ste izgubili skiro ali motoristični kovček?

bali Necenzurirano

Poslanski turizem: za tri dni v resort na ...

ana-petrič Reporter.si

Slovenka leta odpuščena: vrata ji je pokazala ...

sesko 24 pm Ekipa24.si

Šeško znova tresel in to kako!! Poglejte ta ...

skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Zaključek 1. sezone zaznamovale ...

doncic Ekipa24.si

Nastavite budilke: jasno je, kdaj bo Dallas igral ...

nu
nu
0 27.05.2021 10:26:04

V Maribor prihaja VELIKA OKREPITEV? Nazadnje igral v ODLIČNI LIGI, pred tem bil VELIK TALENT VELIKANA!

alesfevzer.com
Bo Maribor dobil veliko okrepitev?

Nobena skrivnost ni, da športni direktor Maribora Marko Šuler pospešeno išče okrepitve pred novo sezono. Ena izmed prioritetnih nalog snovalca kadrovske politike pod Kalvarijo je iskanje napadalca. Pravzaprav najverjetneje kar dveh napadalcev. Če Jan Mlakar ne bo ostal v Ljudskem vrtu  in vse kaže, da ne bo , potem bodo vijoličasti potrebovali dve novi okrepitvi v konici napada. 

SN Portal poroča, da je Šuler potencialno novo okrepitev našel na Nizozemskem, pri tamkajšnjem prvoligašu Emmnu. Tam je v letošnji sezoni igral 25-letni hrvaški napadalec Marko Kolar, ki je na 14 prvenstvenih tekmah zabil samo en gol. Vseeno, Kolar je nekoč veljal za velikega talenta zagrebškega Dinama, kjer pa nikoli ni dobil prave priložnosti. 

marko kolar
Profimedia
Svojo srečo je zato poiskal drugje. V svoji karieri je igral za Sesvete, zagrebško Lokomotivo, Inter Zaprešič in za poljskega velikana Wislo iz Krakova. Tam je kazal svoje najboljše predstave in v sezoni 2018/19 na 26 tekmah zabil 12 golov. Zadnji dve sezoni je preživel na Nizozemskem, kjer je v svoji prvi sezoni za Emmen na 21 tekmah v polno meril štirikrat, v letošnji sezoni pa je torej zadel enkrat. Kolarju se je z Emmnom pogodba iztekla, v Ljudski vrt bi lahko prišel kot prost nogometaš. 

Značke: maribor, marko-kolar

Članki iz rubrike