franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1683742138-dsc7401-01-1683742078843 Necenzurirano

Kenguru v togi ali zakaj Jaklič ne bi smel več ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

STA
STA
0 25.05.2021 17:16:22

NEZADOVOLJNI? Hitro so prijeli za 'lopato'! Na SLOVENSKE ZELENICE se vrača izgubljeni sin...

Grega Wernig
Da, prav je tako! Po neuspešni sezoni je treba čim prej zavihati rokave.

Iz Domžal so sporočili dve okrepitvi. Za rumene bo do konca sezone 2022/23 igral Nermin Hodžić, ki se v Domžale vrača po dveh letih igranja v Turčiji in Bosni in Hercegovini.
"Počutim se, kot da se vračam domov. V Domžalah sem pred odhodom v Turčijo zbral največ nastopov v karieri, zato sem ob ponovnem prihodu v Slovenijo zelo vesel. Ogromno obrazov poznam že od prej. S prilagajanjem na poznano okolje torej ne bo težav. Spoznanje, da sem uspel že v mesecu maju našel novo staro sredino mi daje veliko mirnosti in hkrati tudi motivacije pred začetkom nove zgodbe v NK Domžale," je povedal Hodžić, ki je v sezoni 2019/20 nastopal za turški Balikesirspor, sezono kasneje pa še za Adano Demirspor. Pred vrnitvijo v Slovenijo je kratek čas nosil tudi dres Tuzle City. Hodžić je na slovenskih zelenicah doslej zbral 69 prvoligaških nastopov. V dresu Kopra jih je zabeležil 13, ob Kamniški Bistrici, kamor se je s koprske Bonifike skupaj s Senijadom Ibričićem preselil leta 2017, pa 56. "Moji cilji in načrti so povezani z igranjem na najvišji možni ravni. Dolgo nisem odigral celotnih 90 minut, zato bodo prihajajoče poletne priprave ključnega pomena. Težav s poškodbami na srečo ni bilo, zato si želim čim prej pomagati soigralcem po najboljših močeh. Hkrati želim izpolniti vse zahteve trenerskega štaba in tako v dresu Domžal zabeležiti čim več uspešnih rezultatov. Čaka me torej veliko dela, vendar začetek nove sezone že komaj čakam," je še dejal Hodžić.
So pa v Domžalah tudi podaljšali pogodbo z vratarjem Ajdinom Mulalićem do poletja 2023. "Zelo sem vesel, da smo sklenili novo sodelovanje praktično takoj po zaključku sezone. S koncem meseca bi postal prost igralec, a z vodstvom kluba smo za ureditev osebnega statusa potrebovali zelo malo časa. V Domžalah sem že vse od začetka članske kariere in to, da bom tukaj tudi v prihodnje, je zame zelo pomembno. S svojimi predstavami v spomladanskem delu sezone sem pripomogel k rezultatom ekipe, vodstvo kluba je to prepoznalo in s tem sem lahko zelo zadovoljen," je dejal 26-letni Mulalić. "Sedaj mi je uspelo povezati kar nekaj tekem in za vsakega vratarja je redno branjenje najpomembnejše. Biti del prve enajsterice je namreč popolnoma nekaj drugega, zato bom naredil vse, da pri tem tudi ostane. Imamo odlično moštvo, s soigralci se zelo dobro razumemo in vsako minuto, ki jo skupaj preživimo na igrišču, zelo cenim," je še povedal Mulalić, ki je pravkar končani sezoni zbral 16 prvenstvenih in tri ligaške nastope, nepremagan je ostal na sedmih tekmah.

Značke: domžale, okrepitvi

Članki iz rubrike