mlin Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1701778337-dsc9818-01-1701778319724 Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
9 17.05.2021 08:52:08

Poteza TRENERJA OLIMPIJE v 91. minuti ŠOKIRALA! Potem pa se je njegov igralec TAKOLE OSMEŠIL! (video)

Martin Metelko
Potrebujete ponazoritev razpada sistema pri Olimpiji? Izvolite!

Nič ne more popolnega mrka zeleno-belih opisati bolje, kot ga je opisalo dogajanje v sodniškem podaljšku drugega polčasa. Tekla je 91. minuta, sodnik je že pokazal tri minute dodatka, Celje je vodilo s 3:0. In ob tem pravi šok. Trener Olimpije Goran Stanković se je odločil narediti dve menjavi. Da, prav ste prebrali, dve menjavi, v 91. minuti. Ob zaostanku z 0:3. Le on lahko pojasni, zakaj se je odločil za to bizarno potezo, ki pravega smisla ne more imeti, cilja pa prav tako ne. 

Preprosto nemogoče si je predstavljati, kaj je želel strokovnjak na klopi Ljubljančanov s tem doseči. Veliko pa pove simbolika tega, kar sta njegovi povsem nesmiselni menjavi dejansko prinesli. Najprej je Celje, kot nalašč, povedlo s 4:0 in še zaokrožilo ljubljansko katastrofo. Za nameček pa je Jan Andrejašič, eden od nesrečnikov, ki sta morala vstopiti v 91. minuti, poskusil z nekakšno akcijo iz obupa in se pri tem dodatno osmešil. 

Kot lahko vidite v spodnjem posnetku, je poskusil z nekakšnim predložkom, toda pri tem si je s stojno nogo ravno toliko izmaknil žogo, da je z levico zamahnil v prazno, se zavrtel okrog svoje osi in se komično prekucnil. Za veliki finale poloma. Kot lahko vidite spodaj. Če vam ga ne prikaže, pa posnetek najdete na tej povezavi.  

Članki iz rubrike