mlin Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1701778337-dsc9818-01-1701778319724 Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

matjaž-štraus Njena.si

Delovna akcija: Mojster Matjaž srečen v objemu ...

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

rb
rb
5 20.04.2021 08:55:05

HUD INCIDENT v slovenski PRVI LIGI: S KAMNOM v avtomobil s SODNIKI – tu so podrobnosti!

Profimedia
Potem ko so zapustili parkirni prostor na stadionu, so doživeli šok.

V preteklih dneh smo o sojenju na tekmi Mura – Celje že precej pisali. A kljub temu spomnimo, Asmir Sagrković je v korektnem dvoboju pokazal kar devet rumenih in rdeči karton ter pošteno razburjal akterje na obeh straneh.

Gostiteljem je prekipelo zlasti po izključitvi Staniše Mandića in dejstvo je, da so posamezniki iz domačega kluba po zadnjem žvižgu vrhniškemu delivcu pravice povedali marsikaj krepkega. Vseeno so se strasti nato hitro umirile in sodniki v poznih petkovih večernih urah (po kar dolgi izmenjavi mnenj s kontrolorjem sojenja) mirno in brez kakršnihkoli preglavic zapustili parkirni prostor stadiona v Fazaneriji, medtem pa smo izvedeli, da so že kmalu zatem doživeli šok. Na ravni ulici, ki vodi iz prekmurskega nogometnega hrama, jih je namreč prestrašil pok kamna, ki ga je nekdo zalučal v njihov avtomobil in poškodoval steklo. Eden od jeznih privržencev črno-belih se očitno še dolgo ni mogel pomiriti, narejen je bil tudi policijski zapisnik, a za zdaj je menda znano le to, da je storilec neznan. Čeprav je nejevolja navijačev pogosto razumljiva, pa je takšno dejanje nezadovoljneža kakopak nesprejemljivo, dejanje je obsojanja vredno. Sodniki so dogodek prijavili tudi pristojnim na NZS ...
Kot smo že poročali, je vmes znana tudi kazen za Stanišo Mandića, ki je videl rdeče (prevladuje prepričanje, da prestrogo) po dvoboju z Luko Kerinom, Črnogorec nima pravice nastopa na treh naslednjih preizkušnjah. "Izključen je bil zaradi nasilnega starta, in sicer je z iztegnjeno nogo, s podplatom, startal na nasprotnikovo stojno nogo v predel goleni, ki jo je tudi zadel," je sankcijo utemeljil disciplinski sodnik NZS Boštjan Jeglič.

Članki iz rubrike