psihoterapija, pogovor Svet24.si

Je novi predlog zakona o psihoterapiji za ljudi ...

živila, trgovina Svet24.si

Kupci prisegajo na nizko ceno bolj kot na ...

PREMOGOVNIK VELENJE Necenzurirano

Odločilni meseci za usodo TEŠ6: zapiranje ...

lucija sikovec usaj-pl002 Reporter.si

Lucijo Šikovec Ušaj je Janša nadrl, Kučan pa ...

kongresni trg bobo 1 Ekipa24.si

Ponos do neba! Fantastični slovenski junaki se se...

Mnogi si upajo trditi, da so to nezemljani Odkrito.si

Nenavadna svetloba nad južno Italijo

doncic 1 Ekipa24.si

Dončić po blamaži proti Hrvatom ni ovinkaril in...

ue
ue
18 20.03.2021 18:42:58

Na Ljudskem vrtu SVEŽ VETER! Maribor v nadaljevanje prvenstva z ROŽMANOM!

NK Maribor
V Mariboru so danes tudi uradno potrdili novega trenerja.

V Ljudskem vrtu se je pokadil bel dim. Novi trener je izbran, naslednika Maura Camoranesija, oziroma Saša Gajserja, ki je po razhodu z argentinskim Italijanom vodil moštvo, pa je postal tisti, čigar ime se je te dni najpogosteje omenjalo.

Ne, to ni Krunoslav Jurčić, ki je bil eden od dveh glavnih kandidatov, pač pa Simon Rožman, ki je nedolgo nazaj ostal brez službe pri Rijeki. Športni direktor Marko Šuler ga je očitno uspel prepričati, v petek sta se o vsem dogovorila, danes pa je 37-letni strokovnjak iz Štor tudi uradno postal novi trener vijoličastih. Klub je že poslal obvestilo o tiskovni konferenci, na kateri bo Rožman predstavljen kot novi strateg Maribora.

"Najprej bi se rad zahvalil klubu za zaupanje. Prvi vtis je izreden, namenjena mi je bila lepa dobrodošlica. Ponosen sem, da sem postal vodja strokovnega tima v izjemnem klubu. Zavedam se svoje odgovornosti, po drugi strani pa s svojo ekipo prinašamo energijo, znanje, veliko srce, da bi bili v bližnji in daljni prihodnosti uspešni ter izpolnili klubske cilje," je za spletno stran kluba v prvi izjavi povedal Rožman.

"Klub mi je predstavil svoj projekt, analiziral sem zadeve in sprejel izziv. Maribor ima vsebino in dušo, vedno kakovosten igralski kader. Imamo skupen cilj in velik motiv, da se približamo uspešni preteklosti kluba. Maribor je vedno pokazal svojo top kvaliteto, ko je bila prisotna kolektivna energija, kar se čuti tudi zdaj. Nedvomno je naša želja, da bi zgradili dolgoročno zgodbo, vzpostavili prepoznaven slog igre. Cilji so postavljeni zelo visoko, vendar so uresničljivi," je še dodal novi strateg na klopi vijoličnih.

Članki iz rubrike