Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Srbski igralec Sergej Trifunović Svet24.si

Igralec Sergej Trifunović ponovno v primežu ...

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

Ekipa SN
Ekipa SN
6 02.03.2021 09:39:47

MURA se je odzvala na namigovanja o tem, da bo Ante ŠIMUNDŽA prevzel MARIBOR

Grega Wernig
Kdo bo novi trener Maribora?

Trenutno daleč najbolj vroče vprašanje je, kdo bo po Mauru Camoranesiju prevzel vodenje Maribora. Po poročanju kolegov z Ekipe SN je eden od najbolj vročih kandidatov Ante Šimundža, ki sicer sedi na klopi Mure. Dejstvo je, da je Šimundža v Ljudskem vrtu že pustil ogromen pečat tako kot nogometaš kot tudi kot trener. 

V torkovi izdaji Ekipe SN so se na govorice, da naj bi športni direktor Maribora Marko Šuler že vzpostavil kontakt s Šimundžo, odzvali tudi iz pisarn prekmurskega velikana. "Kaj naj bi se dogajalo, prebiramo le v medijih," je bil prvi odziv predsednika Roberta Kuzmiča. "Verjemite, da glede tega ni bilo nobenih resnih pogovorov, prav tako ni bilo nikakršnih vprašanj na to temo. Ne, v klubu se v zvezi s tem ni oglasil nihče," je pristavil prvi mož črno-belih. Bi se lahko zgodilo, da bi vijoličasti z Antejem Šimundžo, ki se je sicer zavil v molk, navezali stik tako, da bi obšli Fazanerijo? "Poglejte, Ante je velik profesionalec, in če bi bilo karkoli, če bi se kaj dogajalo, bi nam to gotovo povedal."

VEČ ODZIVOV IZ TABORA MURE IN VSE O ISKANJU TRENERJA V MARIBORU SI LAHKO PREBERETE V TORKOVI TISKANI IZDAJI EKIPE SN, KI JO DOBITE TUDI NA TRAFIKA24.SI.

Članki iz rubrike