nevihta, strele Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo ...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

hisa brglez-pl016 Reporter.si

Hiše, avti in bančni računi evropskih ...

doncic Ekipa24.si

Kakšen odgovor Luke! Je kdo dvomil vanj? Vsem je ...

poroka-na-prvi-pogled Njena.si

Poroka na prvi pogled: Markove navade ...

crypto.com arena Ekipa24.si

Sramota leta! V LA-ju skušali takole provocirati ...

nu
nu
1 16.02.2021 13:47:16

Kaj pa to?! Dvakratni SLOVENSKI PRVAKI so kaznovali svojega VRATARJA! Po javni kritiki so ga 'poslali' v ...

Grega Wernig
Grega Sorčan ni več član Domžal.

Domžalčani so drugi del prvenstva začeli z Gregom Sorčanom med vratnicama, ampak tekma proti Mariboru se mu je povsem sfižila, zato je bilo nadvse zanimivo vprašanje, kakšen bo njegov nadaljnji status. Bo v udarni zasedbi tudi v knežjem mestu? Ni ga bilo, še več, ni ga bilo niti v kadru, na klopi je sedel obetavni Klemen Mihelak.

"Grega Sorčan je imel popolno zaupanje vseh nas, celotne ekipe, toda že v jesenskem delu prvenstva se je zvrstilo nekaj napak, v prejšnjem krogu proti Mariboru se mu je ponovila. Poslej je številka ena Ajdin Mulalić. Verjamem, da bo izkoristil priložnost in da nam bodo vratarji prinesli, česar nam do zdaj niso. Zame kot trenerja ime ne igra nobene vloge. Pomembno je le to, da tisti, ki je v vratih, da svoj prispevek ekipi. Če bo tako naprej, kot je bilo tokrat, bo Ajdin branil do konca prvenstva," je kolegom z Ekipe SN na stadionu Z'dežele pojasnil Dejan Djuranović.

grega sorcan domzale gw
Grega Wernig

Trener je bil kristalno jasen, zgodbe ni olepševal, toda kljub temu smo menili, da je nekdanji mladi reprezentant, ki je bil tudi že na seznamu selektorja članske izbrane vrste, dobil nekaj časa, da se umiri, zbere misli, in da se bo potem vrnil v ekipo. A se ne bo, doživel je namreč degradacijo, kakršne si do nedavnega ni drznil napovedati nihče, mnogi pa so prepričani, da je bilo vse skupaj prestrogo. Gorica je medtem potrdila, da se je Sorčan vrnil v mesto vrtnic, kjer je sicer prvi čuvaj mreže Darko Marjanović.

Članki iz rubrike