evropski parlament Svet24.si

Evropski poslanci ob plači upravičeni do ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

sumi stanovanje xx Necenzurirano

Omejitev AirBnB brez stanovanjske politike je le ...

janez-janša-sds-nov-konferenca Reporter.si

Janšev strel v koleno? Zaradi SLS lahko ostane ...

luka doncic oklahoma dallas pm Ekipa24.si

Noro! Dončić in Dallas sta po tem izjemnem ...

skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Življenje spremenilo Saško in ...

doncic slacilnica Ekipa24.si

Takšnega Dončića še niste videli! Prizori iz ...

ba
ba
1 13.02.2021 08:22:10

Maribor predstavil NOVO MOČ, Bogatinov pojasnjuje: Dobro smo ga spoznali!

Grega Wernig
Podpisal je pogodbo do konca sezone z možnostjo podaljšanja sodelovanja za še dve leti.

V Ljudskem vrtu so se v preteklem obdobju bolj kot s kadrovanjem ubadali s preglavicami, ki so jih povzročali pozitivni testi na covid-19, zdaj pa so vijoličasti potrdili tudi novo moč za nadaljevanje sezone. Triindvajsetletni hrvaški vratar Ivan Sušak, ki se je ekipi pridružil na začetku priprav, je s 15-kratnimi prvaki sklenil sodelovanje do poletja, z možnostjo podpisa dveletne pogodbe.

"Izkoristil je priložnost med pripravami in s svojim delom ter značajem pridobil zaupanje. V vmesnih težkih trenutkih smo ga dobro spoznali. Gre za delovnega fanta, ki sprejema vse zahteve in si je po prikazanem zaslužil priložnost, da ostane z nami ter pokaže svoj potencial," je pojasnil športni direktor Oliver Bogatinov.

"Zelo sem vesel, zahvaljujem se klubu za zaupanje. Vse je na visoki organizacijski ravni, vratarski treningi pod vodstvom Mitje Piriha so odlični, ob sodelovanju z izkušenejšimi soigralci, Handanovićem, Jugom, Pirićem pa lahko pridobim koristna spoznanja. Ustroj kluba in celotno moštvo sem spoznal v prejšnjih tednih, skupaj smo oddelali priprave v Turčiji, tako da mi je v veliko čast, da mi je bila ponujena pogodba. Zdaj grem še z dodatnim motivom na naslednje treninge, le z enim vodilom: molči in delaj," pa je povedal 202 cm visok vratar.

susak
Grega Wernig

Članki iz rubrike