Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
28.01.2021 19:16:09
Deli članek:

In so PODPISALI! Zmaji so predstavili NOVO OKREPITEV!

alesfevzer.com

Iz tabora zmajev je prišla novica o novem podpisu pogodbe.

Potem ko je zmajevo gnezdo pozimi zapustila kopica nogometašev in trener Dino Skender, se v upravi kluba trudijo, da bi v lovu na naslov prvaka čim bolj okrepili zasedbo.

Tokrat je iz kluba prišla novica, da so se za sodelovanje dogovorili s svojim bivšim nogometašem, saj se je v Stožie vrnil Antonio Delamea Mlinar. Devetindvajsetletni branilec je obljubil zvestobo do 31. maja 2023.

Delamea Mlinar je člansko kariero začel pri Interblocku, za katerega je zbral 29 nastopov in zabeležil en zadetek ter eno asistenco. Na začetku sezone 2011/2012 se je pridružil Olimpiji in v njenem dresue zbral 109 nastopov, dosegel pa je štiri zadetke in prispeval dve asistenci. Januarja 2017 je prestopil v New England Revolution, ki nastopa v ligi MLS. Zanj je zaigral 74-krat in uspel zabiti tri gole. V Olimpijo se tako vrača po natanko štirih letih

"Zelo sem srečen, da sem se vrnil domov. Vedno sem vedel, da če se bom kdaj vrnil v Slovenijo bo to zgolj Olimpija. To je moj klub in moj dom. V tem trenutku sem res zelo vesel. Pogrešal sem navijače Olimpije, ki so mi vedno veliko pomenili in komaj čakam, da jih bom lahko ponovno slišal," je ob sklenitvi sodelovanja povedal Delamea Mlinar.