Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

skrito-v-raju Njena.si

Edvard Steiner: srčen človek ali velik ...

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

nu
nu
1 23.01.2021 11:26:10

Olimpiji NITI EVRA!! Lazio v Sloveniji lovi NAJBOLJŠEGA STRELCA, ki je Ljubljano...

Reuters
Rimski velikan se ozira proti slovenskemu talentu.

Medtem ko Milan Mandarić tarna, kako je zaradi Olimpije zapravil že več kot 20 milijonov evrov, hkrati pozabi omeniti vse tiste nogometaše, ki so zmaje zapustili, ne da bi klubu v zameno za proste roke prinesli vsaj nekaj odškodnine. Zadnji, ki je odšel kot prost nogometaš, čeprav bi Olimpija z njim lahko zaslužila, je – recimo – Ante Vukušić. Že lani poleti je kot prost igralec klub zapusil tudi Nikola Jovičević, ki je, da bi bil udarec še hujši, odšel v sosednje Domžale. Tam je dobil, kar pri Olimpiji ni – profesionalno pogodbo. To so mu zmaji sicer ponujali, a očitno ni bila dovolj dobra, da bi jo mladenič podpisal.

In očitno so Domžalčani zadeli v polno. Jovičević, ki ta hip že trenira s člansko ekipo, čeprav je star šele 17 let, je bil jeseni do prekinitve tekmovanja celo drugi strelec celotne mladinske lige! Pa sploh ni klasični napadalec... Jovičević je na osmih tekmah zabil pet golov, njegove Domžale vodijo na lestvici.

Kot stvari potekajo ta hip, bi Jovičević že spomladi postal naslednji mladenič, ki bo debitiral na glavnem slovenskem nogometnem odru. Če … No, če ga Domžale ne bodo prej prodale! Jovičeviću namreč ne manjka snubcev iz tujine, marsikaj o tem pove dejstvo, da se je ob koncu lanskega leta že mudil v Italiji, kjer ga je preizkušal rimski velikan Lazio. Jovičević je v večnem mestu pustil dober vtis, ogledniki Lazia ga spremljajo še naprej. In sploh niso edini. Kakorkoli, Olimpiji bi se lahko še kako kolcalo po nogometašu, ki je v mladinskem pogonu zmajev zabil 38 golov na 52 tekmah, a je kljub temu klub zapustil kot prost igralec.

nikola jovicevic
Martin Metelko

Članki iz rubrike