Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
06.01.2021 08:35:31
Deli članek:

Znan prvi nasprotnik: Maribor z EVROPSKIM PRVAKOM, Olimpija pa z NEZNANIM KLUBOM, ki ...

Jurij Kodrun

Olimpija za zdaj o pripravah še molči.

Po stari navadi je bila Olimpija tudi tokrat (vsaj za zdaj) precej skopa z informacijami o dogajanju v tem ljubljanskem klubu. Marsikoga zanima tudi načrt zimskih priprav, ki je sicer okvirno poznan javnosti, a ne zato, ker bi ga tej predstavila Olimpija. Kakorkoli, v nasprotju s prejšnjimi leti zmaji tokrat ne bodo odšli v Turčijo, marveč v bližnji Umag, kjer so organizatorji B4Sport Camps pripravili prav poseben mehurček za vse klube, ki bodo tam na zimskih pripravah. Mednje spada Olimpija, ki bo na hrvaški obali kakopak igrala tudi prijateljske tekme. S kom vse, ni znano, je pa zdaj vendarle znano prvo ime enega od zimskih nasprotnikov zeleno-belih.

Medtem ko se bo glavni ligaški tekmec zmajev Maribor pred začetkom drugega dela sezone med drugim pomeril tudi z nekdanjim evropskim prvakom Crveno zvezdo, Olimpijo 23. januarja čaka bolj kot ne za slovenske razmere neznan klub. Tedaj se bodo Ljubljančani namreč udarili z Orijentom, klubom, ki nastopa v drugi hrvaški ligi. Orijent po prvem delu sezone na lestvici 2. HNL zaseda skromno deseto mesto. Kdo bo torej absolutni favorit na tej tekmi, je kristalno jasno.

Varovanci trenerja Dina Skenderja naj bi bili v Umagu sicer med 17. in 30. januarjem.

ŠE VEČ O DOGAJANJU V OLIMPIJI SI LAHKO PREBERETE V DANAŠNJI TISKANI IZDAJI ČASNIKA EKIPA SN, KI JE NA VOLJO TUDI NA SPLETNI STRANI TRAFIKA24.SI!