Progasti goz foto Davorin Tome Svet24.si

Išče se največja slovenska kača! Ljudem je ...

220820-Zel-3615 Svet24.si

Foto: Za “sendvič” vestno opravijo svoj hobi

1695633573-dsc09685-1695633263267 Necenzurirano

Predsednico republike zapušča ključni sodelavec

robert golob vecer rb Reporter.si

Trojni strel v koleno za Gibanje Svoboda ...

Zoran Zeljkovic Ekipa24.si

Konec dvomov! Nov pretres v zmajevem gnezdu: ...

Šepet metulja, premiera (4) Njena.si

Kakšno vlogo ima v seriji Skrito v raju Alex ...

pogacar 1 Ekipa24.si

Tako malo je manjkalo! Tukaj je posnetek, ...

Ekipa SN
Ekipa SN
6 31.12.2020 06:57:03

Mura, Maribor in Celje so ZDRUŽILI MOČI?! Tega, kar so sklenili trije klubi, slovenski nogomet še ni videl!

m24.si
Zanimiva odločitev treh tekmecev.

Aktualne covid-19 razmere so še vedno takšne, da so že nekoliko bolj dolgoročni načrti skoraj misija nemogoče, tudi uresničitev kratkoročnih ni ravno mačji kašelj, a to treh slovenskih prvoligašev ni odvrnilo od namena, da bodo poskušali osrednji del zimskih priprav znova opraviti ob sredozemski obali. Da bodo odpotovali v Turčijo, predvidevajo Maribor, Celje in Mura, povrhu vsega bodo trije klubi 'v imenu' znižanja stroškov združili moči.


Vijoličasti se bodo po zimskem premoru tradicionalno odpravili v Turčijo. Da bo ekipa formo za uresničitev izzivov v drugem delu sezone pilila v pokrajini Antalya, so si zamislili tudi v Celju in Murski Soboti, ob tem pa je nadvse zanimivo, da se bodo zasedbe iz Ljudskega vrta, stadiona Z'dežele ter Fazanerije na pot odpravile istočasno – 20. januarja. A to še ni vse, kot so uspeli izvedeti kolegi iz Ekipe SN, se bodo z mariborskega letališča tri ekipe odpravile skupaj. Z namenom, da bi znižali stroške, so tekmeci združili moči in 'padel' je dogovor, da bodo skupaj najeli letalo, ki jih bo prepeljalo na prizorišče priprav in vrnilo v domovino. Pred letom dni so po takšni potezi posegli Mariborčani in Celjani, zdaj so se torej pridružili še muraši, v Turčiji pa bodo ekipe kakopak imele vsaka svoj teritorij.

Seveda pa bo vse skupaj logistični zalogaj zaradi epidemije koronavirusa. Za zdaj je med drugim za vstop v Turčijo potreben negativen test na covid-19, po informacijah kolegov z Ekipe SN pa naj bi ga tamkajšnja nogometna zveza zahtevala tudi pred vsako preizkušnjo.

Značke: maribor, mura, celje

Članki iz rubrike