Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
29.12.2020 18:57:57
Deli članek:

Kaj pa TOLE?! Celjani postregli z novo PRESTOPNO BOMBO!

Jurij Kodrun

Po odhodu Dušana Kosića je v celjskem moštvu prišlo do številnih sprememb.

Za trenerja je prišel Jiri Jarošik, strokovno vodstvo sta okrepila tudi Simon Sešlar in Aleksander Šeliga. Kar zadeva igralski kader, sta odšla Roman Bezjak in Nino Pungaršek, prišla pa sta Ester Sokler (Brežice) in Jure Matjašič (Aluminij).

Iz knežjega mesta pa so sporočili, da je danes igralski kader močnejši za še eno ime. Tretji novinec je Anel Hajrić. Štiriindvasetletni napadalec je kariero začel v Primorju, iz katerega se je nato preselil v Maribor. Ker tam ni dobil želene minutaže, je odšel v Radomlje in v sezoni 2018/2019 s 35 doseženimi zadetki postal najboljši strelec druge lige.

Kljub rekordnemu dosežku v tem tekmovanju ni dobil nobene ponudbe iz slovenske prve lige, si je pa prislužil prestop v belgijski Lokeren, za katerega je odigral 15 tekem in dosegel dva zadetka. Hajrić je bil nazadnje član sarajevskega Željezničarja, kjer se ni naigral, zato sta strani sporazumno prekinili sodelovanje. Nekdanji mladi reprezentant je Celju obljubil zvestobo do 31. decembra 2022, nosil pa bo dres s številko 9 na hrbtu. "Vesel sem, da sem se s Celjem dogovoril za sodelovanje. Želim si doseči veliko zadetkov in s tem pomagati ekipi do boljših rezultatov. Pričakujem trd boj do konca prvenstva in verjamem, da bo na koncu sezone pogled na lestvico veliko lepši," je ob podpisu pogodbe povedal Anel Hajrić, ki - zanimivo - sploh še nima nastopa v slovenski prvoligaški druščini.

NK Celje