callinectes-sapidus, sinja-plavajoča-rakovica Svet24.si

Severnemu Jadranu preti katastrofa: Te »morilke ...

ufo-cesta-vozilo Svet24.si

Foto: Na avtocesti so ustavili leteči krožnik

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Največji slovenski tajkun v kazenskem postopku. ...

damir crncec pl Reporter.si

Kdo bo novi minister za obrambo: Črnčec, Premk ...

matjaz kek Ekipa24.si

Kaj je želel povedati Matjaž Kek? Selektor z ...

Mnogi si upajo trditi, da so to nezemljani Odkrito.si

Nenavadna svetloba nad južno Italijo

jan oblak cristiano ronaldo Ekipa24.si

Cristiano Ronaldo brez ovinkarjenja povedal, kaj ...

nu
nu
3 29.12.2020 08:53:16

Rudonja z RAZKRITJEM, ki močno ODMEVA: Da sem POLNIL LASTNE ŽEPE?? To je ...

Jurij Kodrun
Mladen Rudonja odgovoril na hude očitke na svoj račun.

Nedolgo tega so v javnost prišli izseki iz anonimnega pisma, ki so ga v javnost posredovali "zaposleni in nogometaši" Olimpije. Ti se niso podpisali, so bili pa v svojih kritikah zelo ostri. Predvsem na račun športnega direktorja kluba Mladena Rudonje, ki so mu med drugim očitali, da se je v poletnem prestopnem roku pod zajetno število kadrovskih sprememb podpisal predvsem zato, da bi se dokopal do zajetnega zneska od provizij. Zdaj se je oglasil tudi Rudonja in vse očitke odločno zanikal.


"Težko komentiram navedbe iz anonimke. Vse skupaj deluje smešno, saj ni nobenega podpisnika ali vsaj argumenta, dokaza za to, kar se mi očita. Dejstvo je, da zapisano v članku ne drži," je za Delo uvodoma pojasnil Primorec iz Kopra in nadaljeval: "Gre za neresnice, s katerimi nekdo želi škodovati mojemu ugledu, predvsem pa ugledu kluba. Nočem se spuščati v podrobnosti, toda pri igralcih, ki so letos prišli ali odšli iz Olimpije, ni bilo izplačanih nobenih odškodnin ali provizij. Ni mi vseeno zaradi takšnih dezinformacij, je pa to stalnica, ko gre za Olimpijo. Nekateri nezadovoljneži ves čas širijo neresnične govorice, ki vnašajo nemir v klub in moštvo. Tega res ne potrebujemo."

Rudonja je potem odgovoril tudi na vprašanje, komu naj bi bil v Ljubljani dejansko trn v peti: "To je dobro vprašanje. Marsikdo je po prenovi ekipe, ki smo jo morali znatno poceniti zaradi znižanja proračuna, pričakoval slabše rezultate Olimpije od sedanjih. Celo v klubu imamo posameznike, ki niso najbolj srečni, da je Olimpija na drugem mestu. Raje bi jo videli nižje na lestvici. Na žalost je tako, da si nekateri ne želijo uspeha kluba. Očitno so v ospredju njihovi osebni interesi. Medtem si večina želi močno in uspešno Olimpijo."

Članki iz rubrike