evropski parlament Svet24.si

Evropski poslanci ob plači upravičeni do ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

sumi stanovanje xx Necenzurirano

Omejitev AirBnB brez stanovanjske politike je le ...

zoran jankovic PL Reporter.si

Omrežje velike mestne družine: To so pripadniki ...

sesko 24 pm Ekipa24.si

Šeško znova tresel in to kako!! Poglejte ta ...

super-par, indira-ekić, matic Njena.si

Indira Ekić potrdila, da bo postala mamica

doncic Ekipa24.si

Nastavite budilke: jasno je, kdaj bo Dallas igral ...

nu
nu
1 19.11.2020 16:55:36

KAJ SE DOGAJA V LJUDSKEM VRTU?! Maribor SKLICAL še drugo NOVINARSKO konferenco DANES! Tole ni dobro ...

Grega Wernig
Kaj se dogaja pod Kalvarijo.

Maribor je danes organiziral druženje z novinarji pred sobotnim gostovanjem v Ljubljani, kjer se bodo vijoličasti pomerili z Bravom. Termin je bil zdaj že nekako tradicionalen, četrtek ob 12:30. Vse odkar je na klop Maribora sedel Mauro Camoranesi, ki je zagovornik dopoldanskih treningov, so novinarske konference organizirane dva dni pred tekmo, po navadi po treningu. In tudi tokrat ni bilo nič drugače. Špiro Peričić in Mauro Camoranesi sta danes predstavila svoje razmišljanje pred tekmo z Bravom. 

A okrog 16:30 je prišlo na naslov novinarjev še eno vabilo na novinarsko konferenco. "Spoštovani, v četrtek, 19. 11., pripravljamo še eno novinarsko konferenco NK Maribor in vas vabimo še enkrat danes v konferenčno dvorano pod severno tribuno stadiona Ljudski vrt. Tokrat z začetkom ob 18. uri," so zapisali iz piar službe vijoličastih. 

Na hitro sklicana izredna novinarska konferenca seveda odpira ogromno vprašanj. Vijoličasti so bili v vabilu zelo skopi, niso zapisali, zakaj naj bi bila novinarska konferenca napovedana, toda že to, da so jo organizirali tako na hitro, ne obeta nič dobrega. Po naših informacijah naj bi v Ljudskem vrtu novinarsko konferenco sklicali zaradi pozitivnega dopinškega primera. Informacija je sicer neuradna, toda bojda je eden izmed mariborskih nogometašev padel na doping testu. Na uradno pojasnitev bomo sicer morali še počakati, a 18. ura bo kmalu tu in takrat bo vse jasno ... 

Članki iz rubrike