evropski parlament Svet24.si

Evropski poslanci ob plači upravičeni do ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

robert fico Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno ...

zoran jankovic PL Reporter.si

Omrežje velike mestne družine: To so pripadniki ...

luka doncic oklahoma dallas pm Ekipa24.si

Noro! Dončić in Dallas sta po tem izjemnem ...

super-par, indira-ekić, matic Njena.si

Indira Ekić potrdila, da bo postala mamica

doncic Ekipa24.si

Nastavite budilke: jasno je, kdaj bo Dallas igral ...

nu
nu
2 18.11.2020 15:14:21

ZVEZDNIK OLIMPIJE z izbranimi besedami o PONOSU MARIBORA, LJUDSKEM VRTU: Ko sem bil majhen, sem ...

Jurij Kodrun
Z izbranimi besedami o Ljudskem vrtu.

Timi Max Elšnik je v zadnjih dneh odigral dve tekmi za mlado slovensko reprezentanco. Po tem, ko ga Primož Gliha sploh ni klical v izbrano vrsto, je zvezdnik Olimpije pod taktirko novopečenega selektorja Milenka Aćimovića obe prijateljski tekmi z Nemčijo in Rusijo začel v začetni enajsterici, na obeh je celo nosil kapetanski trak okrog leve roke.

timi max elsnik
Jurij Kodrun
Po koncu tekme v Ljudskem vrtu, ko so Slovenci z Rusi remizirali (2:2), je Timi Max Elšnik stopil pred novinarje in med drugim odgovoril tudi na vprašanje, kako mu je kot Štajercu bilo igrati v Ljudskem vrtu. "To je bila moja druga tekma v Ljudskem vrtu, prva je bila prejšnji derbi. 'Luškan' stadion. Velikokrat sem bil na tribunah kot mlajši fant, ampak ko si na terenu, to odmisliš. Sploh pa zdaj, ko ni navijačev, je pravzaprav nepomembno, kje se igra. Pomembno je zgolj to, da si na igrišču in da daš vse od sebe. Upamo, da bo marca drugačna zgodba, da se bodo tribune lahko vsaj malce napolnile, če ne celo povsem, kajti vsaka podpora nam bo zelo dobrodošla. Je pa lepo igrati na Ljudskem vrtu," je dejal Elšnik, ki za Maribor nikdar ni igral, kar mnogi navijači vijoličastih še kako obžalujejo.

nik prelec
Jurij Kodrun
Tudi strelec prvega gola na tekmi med Slovenijo in Rusijo, Nik Prelec, je Štajerec, a tudi on ne nosi vijoličastega dresa. Je pa bilo tudi zanj posebno igrati v Ljudskem vrtu. "Zame je bila to prva tekma v Ljudskem vrtu, sem pa tudi jaz bil že kot majhen velikokrat na tribunah. Všeč mi je bilo igrati na tem stadionu, a jasno, da bi bilo vse skupaj še toliko boljše, če bi bili prisotni tudi navijači," je dejal veliki up Sampdorie.

Članki iz rubrike