nevihta, strele Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo ...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

festival svobode gibanje svoboda zbiljsko golob pl Reporter.si

Golobovo napihovanje z dvema mandatoma, v katerih ...

gabriela doncic 24 Ekipa24.si

Uau! Luka Dončić pokazal izjemno darilo, ki ga ...

Tina Gaber in Robert Golob, Drama Njena.si

Takšen dopust sta si privoščila Tina Gaber in ...

oblak danilovic Ekipa24.si

Takšnega Oblaka ne poznamo! Njegova izbranka je ...

nu
nu
10 06.10.2020 07:10:29

Zlatko ZAHOVIĆ ostro udaril po trenerju MARIBORA zaradi izjave o njegovem SINU: S tem je fant le dokazal, da ...

Prvič po odhodu Luke Zahovića iz Maribora se je oglasil Zlatko Zahović.

Pred dnevi je Luka Zahović zapustil vrste Maribora in se preselil na Poljsko, kjer je oblekel dres Pogona. Njegov odhod iz Ljudskega vrta je bil v zadnjih tednih, ko ni bil niti blizu tega, da bi bil del ekipe, kaj šele, da bi začenjal tekme, praktično neizbežen. Njegovo slovo od kluba je bilo čudno. Ni bilo poslovilnih videoposnetkov, ni bilo posebne zahvale pred derbijem, čeprav si ga je Luka ogledal na tribuni ... Bilo je, kot bi se od kluba poslovil nekdo z desetimi nastopi v vijoličastem. 

V oči oziroma uho je zbodla tudi izjava Maura Camoranesija, ki je v intervjuju za Ekipo SN razkril, da ni vedel, da je Luka sin Zlatka Zahovića. "Nekaj vam moram povedati, da razjasnimo eno stvar. Nisem vedel, kakšne so njegove družinske povezave. Da, to je čista resnica. Takoj so me vsi spraševali o njem, in čeprav mi ni bilo težko odgovarjati ter pojasnjevati, nisem vedel, zakaj me toliko sprašujejo ravno o njem. Preprosto nisem vedel, nisem poznal povezave, nisem vedel, da je njegova družina vodila klub oziroma vsaj njegov športni del. Z vsem spoštovanjem. Ne gre za to, da ne bi poznal njegovega očeta, toda nisem vedel, da je Luka sin, da je v preteklosti veliko igral in da vprašanja prihajajo zato," je med drugim povedal Camoranesi. 

Zdaj se je na to odzval nihče drug kot Zlatko Zahović, ki je bil gost najnovejše spletne oddaje Fuzbal! "Že to govori o tem, da se fant ni poglobil v okolje, v katerega je prišel."

Na podvprašanje komentatorja Tomaža Lukača, ali mu verjame, da res ni vedel, je Zlatko Zahović odgovoril: "Moram mu verjeti, verjetno je res. Želim mu vse dobro, toda s to izjavo je podcenil institucijo NK Maribor, ne Zlatka Zahovića. Se pravi, da ne pozna niti ljudi v klubu, pa mora delati z njimi."

Zahović je še dodatno spregovoril o tem, kakšno mnenje ima pravzaprav o italijanskem strategu in o tem, ali je pravi za to okolje: "Trinajst let sem delal v slovenskem športu in trinajst let je bila to daleč najboljša športna institucija po vseh plateh. Tuja stroka ja, a v prehodnem obdobju. Sem zagovornik domače stroke, stroke, ki pozna slovenskega človeka, slovensko družbo, ker mi delujemo na poseben in drugačen način, da bi lahko izvlekli največ iz vsakega posameznika. Upam, da sem s tem odgovoril na vaše vprašanje."

Članki iz rubrike