Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
03.10.2020 18:16:43
Deli članek:

Domžale in Gorica na kopališču v Domžalah do neodločenega izida (Video)

Martin Metelko / m24.si

Na razmočenem igrišču v Domžalah se je začel 6. krog Prve lige TS. Danes bo še srečanje Aluminij - Koper. Jutri tri srečanja, tudi prvi letošnji derbi, ko se bosta v Ljudskem vrtu pomerila Maribor in Olimpija.

Tekma se je igrala na povsem razmočenem igrišču v Domžalah, kjer si ekipi ves prvi polčas nista uspeli pripraviti pretiranih priložnosti. V 55. minuti je monotonost vendarle prekinil Ibričić, ki je zadel iz najstrožje kazni!  Če vam zadetka ne prikaže, ga najdete TUKAJ

Za Goričane je izenačil je Oweyusi v 64 minuti. Zadetek si lahko ogledate TUKAJ . Tekma do konca srečanja ni ponudila nič pretresljivega in nasprotnika sta se ob težkih razmerah za igro razšla brez končnega zmagovalca. Danes ob 19. uri se je začela tekma v Kidričevem med domačim Aluminijem in Koprom.

Športni park, omejeno število gledalcev, sodniki: Kajtazović, Šprah, Burjan.
* Strelca: 1:0 Ibričić (55./11 m), 1:1 Oyewusi (64.).
* Domžale: Sorčan, Sikošek, Käit, Vuklišević, Žinič, Husmani, Ibričić, Pišek, Svetlin (od 79. Mujan), Podlogar (od 80. Sikimić), Kolobarić.
* Gorica: Likar, M. Kavčič, Tomiček, T. Kavčič, Širok, Grudina, Nkama, Hodžić (od 60. Oyewusi), Cvijanović (od 78. Bardanca), Velikonja (od 71. Volarič), Smajlagić.
* Rumena kartona: Likar, Smajlagić.
* Rdeči karton: /.