Nova predsednica republike Nataša Pirc Musar Svet24.si

Tudi Nataša Pirc Musar podpira Pahorja

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

občina-ruše, urška-repolusk Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina ...

jansa orban fb2 Reporter.si

Večni si želijo biti le avtokrati: v Moskvi, v ...

doncic Ekipa24.si

Kakšen odgovor Luke! Je kdo dvomil vanj? Vsem je ...

jure-podjavoršek, mojster, delovna-akcija, otroci, družina Njena.si

Mojster Jure o vzgoji otrok: V življenju se bodo ...

sekulic slovenija af Ekipa24.si

Tole je očitno menjava za Mika Tobeyja! Američan...

nu
nu
24 30.09.2020 08:51:02

Pri Olimpiji BESNI pred večnim derbijem!!! To NI POŠTENO!! Zakaj ima MARIBOR kar ...

Jurij Kodrun
Nezadovoljstvo v taboru Olimpije.

Kot da številne kadrovske težave, s katerimi se spopada Olimpija, še ne bi bile dovolj, je za obilo slabe volje v ljubljanskem taboru poskrbela še Nogometna zveza Slovenije. Ta je pretekli teden odločila, da bo zaostala tekma prvega kroga slovenskega prvenstva med Olimpijo in Gorico na sporedu v sredo, torej danes. Nocoj se bosta nekdanja prvaka začela meriti ob 20. uri.


Vse lepo in prav, toda s tem je krovna organizacija močno posegla v razmerje moči pred nedeljskim večnim derbijem v Mariboru. Vijoličasti bodo imeli kar sedem dni časa za pripravo, Olimpija le tri. "Ali mi je to v redu? Ne, ni mi v redu! Meni osebno to nikakor ni v redu. Vi povejte meni, ali je to pošteno?! Celotne zadeve res ne bi preveč komentiral, ampak ne, ni pošteno. Ob vsem naštetem nas je zdaj po glavi udarilo še to. Tekma z Gorico za nas brez dvoma prihaja v najmanj primernem trenutku. Spet bomo morali igrati na tri dni. Smo načeti, baterije so prazne, toda upam vsaj, da se bo vrnil kdo od poškodovanih. Verjamem tudi, da nam bo zmaga nad Domžalami pomagala v psihološkem smislu. In da bomo zdržali," je za časnik Ekipa SN povedal trener Olimpije Dino Skender.

Ob tem je zanimivo, da tekme med Olimpijo in Gorico zagotovo ne bi bilo v sredo, če bi pretekli teden Celje napredovalo v Evropi. V tem primeru bi bila tekma med Celjem in Crveno zvezdo v četrtek odigrana v Stožicah. To priča, da je prostih terminov na voljo še dovolj, in prav to je še dodaten razlog, zakaj so pri Olimpiji skoraj besni na zvezo. Med drugim so na slednjo naslovili sporočilo oziroma prošnjo, ali bi bila tekma z Gorico lahko šele po večnem derbiju. (Menda) niti odgovora niso dobili …

Članki iz rubrike