pirc musar bql Svet24.si

Tako je predsednica Pirc Musar zapela na koncertu ...

asfinag Svet24.si

Z avtoceste rešili izgubljeno mamo raco in devet ...

nov ct aparat, Pavel Berden in Dimitrij Kuhelj Necenzurirano

Bolniki v UKC Ljubljana ostajajo brez preiskav. ...

koscek erika Reporter.si

Poslovne skrivnosti partnerja Erike Žnidaršič: ...

doncic Ekipa24.si

Luka Dončić po veliki zmagi: 'Počutim se ...

matija-rupel Njena.si

Skrito v raju: Igralec na odru gol kot glista

irving-doncic Ekipa24.si

'Moj brat!' Kakšne besede Kyrieja Irvinga o Luki ...

nu
nu
6 11.09.2020 10:41:10

OPAŽEN V LJUDSKEM VRTU! Kaj je v Mariboru počel SLOVENSKI REPREZENTANT?! Bo Maribor dobil OKREPITEV?!

Grega Wernig
Zanimiv obisk v Ljudskem vrtu.

V Ljudskem vrtu so imeli včeraj zelo zanimiv obisk, na Mladinski 29 se je namreč za nekaj minut ustavil slovenski reprezentančni vezist Rene Krhin. Jasno, da se je takoj porodilo vprašanje, ali bo nemara visokorasli defenzivni vezist naslednji nogometaš, ki ga bo v vijoličasti dres oblekel športni direktor Oliver Bogatinov.

To vprašanje je bilo še toliko bolj zanimivo, ker je 30-letni nogometaš pred dnevi v intervjuju za Večer poudaril, da si njegov dedek, ki mu je neskončno hvaležen za vse, kar je storil zanj in za njegovo kariero, zelo želi, da bi ga znova videl igrati v vijoličastem dresu.

rene krhin jk
Jurij Kodrun
"Maribor je moj prvi klub, zaradi Maribora se je vse to zgodilo. Takrat je imel daleč najboljšo nogometno šolo v Sloveniji, v vseh generacijah smo bili prvaki ali podprvaki. Moj deda, ki je ob očetu najbolj zaslužen za moj uspeh, vozila sta me na treninge, si želi, da bi enkrat zaigral za Maribor. Če bo priložnost, zakaj pa ne," je za Večer izjavil Rene Krhin, ki pa po naših informacijah vsaj v tem trenutku ni v igri za prestop k petnajstkratnim slovenskim državnim prvakom.

Tako ali tako je Krhin v istem intervjuju dejal, da se mu zdi, da še ni nastopil čas za vrnitev v Slovenijo in da išče še eno avanturo v tujini, hkrati se zdi, da ima tudi Maribor vsaj trenutno preveč igralcev pod pogodbo, da bi iskal še enega defenzivnega vezista, četudi bi bil dolgoletni slovenski reprezentant zagotovo dodana vrednost za mariborsko moštvo. Krhin naj bi v Ljudski vrt prišel zgolj na obisk, pogledat, kaj se dogaja v njegovem matičnem klubu.

Članki iz rubrike