zdravnik Svet24.si

V Sloveniji kronično primanjkuje družinskih ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

sumi stanovanje xx Necenzurirano

Omejitev AirBnB brez stanovanjske politike je le ...

janez-janša-sds-nov-konferenca Reporter.si

Janšev strel v koleno? Zaradi SLS lahko ostane ...

sesko 24 pm Ekipa24.si

Šeško znova tresel in to kako!! Poglejte ta ...

Kate se je odločila, da bo okrevala na res rajskem otoku Odkrito.si

Kate Middleton - okreva "skrita v raju!"

doncic slacilnica Ekipa24.si

Takšnega Dončića še niste videli! Prizori iz ...

EkipaSN
EkipaSN
2 27.08.2020 08:14:38

Olimpiji PISAL PRVAK!! Bayern POKORIL EVROPO, nato pa PROSIL ZMAJE, ali se lahko ...

Profimedia & alesfevzer.com
Bayern se je obrnil na Olimpijo.

Še pred pol leta so ga poznali le redki navijači Olimpije, zdaj je Enrik Ostrc eden najpomembnejših členov članske ekipe zmajev in hkrati tudi – tarča Bayerna!

Govorica, da naj bi zanimanje za plečatega mladeniča, ki je komaj praznoval 18. rojstni dan, pokazal kar evropski prvak Bayern, je v javnost prišla pred nekaj dnevi. Tedaj je Nogomania postregla tudi s precej konkretnimi številkami. V igri naj bi bil tako prestop, ki bi Ljubljančanom lahko skupno prinesel celo tri milijone evrov! No, morda je o številkah vendarle prezgodaj govoriti, kar je ta trenutek najpomembnejše, pa je dejstvo, da je zanimanje Bavarcev zares pristno in ne gre zgolj za govorico brez prave osnove. Po naših informacijah je novopečeni evropski klubski prvak še pred koncem zaključnega turnirja lige prvakov dejansko vzpostavil stik z Olimpijo.

STALIŠČE SEVEDA NI ODKLONILO
Iz Münchna je v Stožice prišlo tako imenovano pismo o zanimanju oziroma dokument, s katerim je Bayern Olimpijo prosil, ali lahko začne pogovore tako s klubom kot tudi z nogometašem glede morebitnega prestopa. Stališče Ljubljančanov seveda ni odklonilno, čeprav bi bil odhod Ostrca v tem trenutku vse prej kot prijetna novica za trenerja Dina Skenderja. Kakorkoli, v Bayernu so si po zmagi v Lizboni seveda dali duška, praznovanje je bilo bučno in dolgo, že v teh dneh pa bi Bavarci dejansko lahko vzpostavili naslednji stik z Olimpijo in naredili še dodaten korak naprej k realizaciji prestopa, ki bi vsekakor odmeval. Kakopak Bayern v Ostrcu ne vidi nogometaša za člansko moštvo, Primorec bi se v primeru selitve na Allianz Areno najprej moral dokazati v rezervni ekipi, ki nastopa v tretji nemški ligi.

enrik ostrc mm
Martin Metelko

Članki iz rubrike