Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
26.08.2020 12:18:32
Deli članek:

Skorajšnji junak OLIMPIJE je priznal: Želel sem tudi v MARIBOR, a Zlatko ZAHOVIĆ mi je brez ovinkarjenja povedal, da ...

Timi Max Elšnik bo v letošnji sezoni eno od močnejših orožij Olimpije.

Vezist Olimpije Timi Max Elšnik je bil centimetre oddaljen od tega, da bi postal veliki junak Olimpije, ki bi Ljubljančanom prinesel naslov državnega prvaka. Verjetno se še spomnite razburljive tekme v Celju, ki se je končala z 2:2, Elšnik pa je bil dvakratni strelec za zmaje, poleg tega pa je imel še veliko priložnost za hat-trick, a mu je veliko veselje preprečil Matjaž Rozman.

Elšnik je v pogovoru za Večer med drugim spregovoril o možnostih, da bi okrepil Maribor. "Ko sem se odločal za vrnitev v Slovenijo, sem želel v klub, ki se bori za vrh, torej v Maribor ali Olimpijo. V Mariboru mi je Zlatko Zahović brez ovinkarjenja povedal, da je na mojem igralnem položaju gneča, da me nima kam umestiti. Saj so res imeli šest, sedem igralcev na zadnji vezni liniji. Po drugi strani je bila Olimpija prva na lestvici, igrala je hiter, atraktiven nogomet, še najbolj podoben angleškemu. V njem sem se videl. Tudi predsednik Milan Mandarić je nekoč deloval v Angliji in mu je bilo všeč, da imam angleško izkupšnjo, tako da sva se hitro ujel," je razkril Elšnik.