volilni-kongres, Matjaž Han Svet24.si

Hanu zaenkrat ni uspelo ustaviti padanja podpore ...

kresovanje, križe 2023 Svet24.si

Bo vreme zdržalo do kresovanja?

1683742182-dsc7277-01-1683742078866 Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

ba
ba
0 23.08.2020 10:04:04

Igralci OLIMPIJE v torek znova na TESTIRANJE, prihaja ŠPANSKA OKREPITEV?

alesfevzer.com
Zmaji so končali 14-dmevno karanteno.

Še vedno v zraku visi vprašanje, ali bodo v prvem krogu 1. SNL odigrane štiri ali vendarle le tri tekme. Dvoboj med Mariborom in Aluminijem v Ljudskem vrtu ostaja negotov, zato pa je že dolgo znano, da bodo samevale Stožice, obračun med Olimpijo in Gorico bo v poznejšem terminu.

Razlog je jasen in razumljiv. Zmaji so bili zaradi koronavirusne okužbe v karanteni in so lahko v omejeni obliki vadili le individualno. Prizadevanja, da bi se lahko na igrišče vrnili prej, kot je predvideno, niso dosegla namena, a medtem so si Dino Skender in njegovi varovanci vendarle oddahnili. Izolavoje je konec, danes se bodo zmaji znova lahko srečali in se lotili skupnih treningov, ki jih tako zelo pogrešajo. Ker je minila 14-dnevna inkubacijska doba, testiranje po pravilih NIJZ ni potrebno, zato pa ga bodo opravili že v torek popoldne v okviru Uefinega protokola v okviru tekme 1. kroga kvalifikacij za ligo Europa proti islandskemu Vikingurju. Časa za pripravo je res malo ...

A kljub karanteni je dogajanje v zmajevem gnezdu in okrog njega še naprej zanimivo. V petek je tako odjeknila informacija, da naj bi se za storitve Enrika Ostrca zanimal nihče drug kot Bayern. Nogomania je poročala, da naj bi zeleno-beli imeli na mizi konkretno ponudbo bavarskega velikana. Ogledniki nemških prvakov so ocenili, da je 18-letni vezist zanimiv 'material', njegov nadaljnji razvoj pa bi kakopak spremljali v mladi oziroma drugi ekipi. Vsekakor bo zanimivo videti, kako se bo zgodba razpletla, medtem pa športni direktor Mladen Rudonja še naprej sestavlja igralski mozaik. Pereče vprašanje je prav gotovo položaj zadnjega veznega igralca; po naših informacijah bi vrzel utegnil zapolniti 26-letni Španec Einar Galilea. Kalil se je v mlajših selekcijah Alavesa, vendar priložnosti v prvi ekipi ni dočakal. Vmes je bil tudi član Sochauxa, igral pa je pri naših južnih sosedih. Nazadnje za puljsko Istro, s katero sodeluje Alaves, pred tem za Rudeš, s katerim je španski klub prav tako sodeloval.

Članki iz rubrike