Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
16.08.2020 18:26:49
Deli članek:

Postal DRŽAVNI PRVAK Z MARIBOROM, zdaj pa podpisal za OLIMPIJO!

fb

V preteklosti se je večkrat dogajalo, da so nogometaši iz Ljubljane, iz Olimpije odhajali v Maribor. Tokrat pa se je obrnilo v obratni smeri.

Mladinsko ekipo Olimpije je okrepil Jon Jelerčič. 18-letni bočni branilec k zmajem prihaja iz Maribora, kjer je na pripravljalnih tekmah že oblekel dres članskega moštva.
Jelerčič je po sezoni nastopanja v kadetski konkurenci pri ljubljanskem Bravu prestopil k Celju. Po polovici sezone 2018/2019 pa je odšel k Mariboru. Za ta štajerski klub je zbral 11 nastopov v prvi kadetski ligi (osvojil je naslov državnega prvaka) in 12 nastopov v prvi mladinski ligi. Zaigral je tudi za člansko ekipo Maribora, s katero je večkrat treniral.
Ob podpisu pogodbe je spletno stran Olimpije povedal: "Počutim se zelo dobro in vesel sem, da sem tukaj. Po svojih najboljših močeh se bom potrudil, da izpolnim pričakovanja vseh v klubu." Razkril je tudi svoja pričakovanja in cilje v dresu Olimpije: "Želim si, da se z ekipo prebijemo čim dlje v mladinski ligi prvakov, zagotovo pa je eden izmed ciljev tudi osvojitev prve slovenske mladinske lige."