Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

spanje, raziskava Svet24.si

Sanje pod nadzorom

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

masterchef, tekmovalci, 10 Njena.si

Master Chef: Jajca usodna za prvega tekmovalca

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

nu
nu
9 10.08.2020 08:07:15

Bomba iz Stožic! Nejc VIDMAR po več kot ŠTIRIH letih zapušča OLIMPIJO? Tu so vse podrobnosti!

Jurij Kodrun
Bo morala Olimpija iskati novega vratarja?

Kot v ponedeljkovi tiskani izdaji pišejo kolegi iz Ekipe SN, iz krogov okrog vratarja Olimpije prihaja vedno več namigov, da je 31-letni nogometaš po štirih letih in pol pripravljen zapustiti svoj ljubljeni klub.

Nejc Vidmar je že v mladih vrstah oblekel dres Domžal in se tam uveljavil kot eden najboljših vratarjev v slovenski ligi, nikoli pa ni skrival svoje ljubezni do Olimpije, za katero navija od mjhnih nog. In januarja 2016 se mu je s prestopom v zmajevo gnezdo uresničila največja želja in vedno je zelo čustveno in strastno dojemal igranje za Olimpijo.

Toda kot še pišejo pri Ekipi SN, naj bi bilo tudi te velike ljubezni konec in da je prišlo tako daleč, da si je začel Vidmar iskati nov klub, športni direkor Mladen Rudonja pa novega vratarja. Kot so pri Ekipi SN še izvedeli, je Vidmar poudaril, da bi bilo morda za vse vpletene najbolje, če bi odšel drugam. Hkrati je dobil najmanj eno zanimivo ponudbo iz tujine, kjer ni igral še nikdar.

VSE O MOREBITNEM ODHODU NEJCA VIDMARJA, ISKANJU NJEGOVE ZAMENJAVE IN DOGAJANJU V OLIMPIJI SI LAHKO PREBERETE V PONEDELJKOVI TISKANI IZDAJI EKIPE SN, KI JO DOBITE NA TRAFIKA24.SI.

Članki iz rubrike