volilni-kongres, Matjaž Han Svet24.si

Hanu zaenkrat ni uspelo ustaviti padanja podpore ...

kresovanje, križe 2023 Svet24.si

Bo vreme zdržalo do kresovanja?

1683742182-dsc7277-01-1683742078866 Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

masterchef, 10 Njena.si

Teden dni premora za MasterChef Slovenija

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

nu
nu
9 05.08.2020 16:17:01

Znana še DRUGA OKREPITEV Olimpije!! To bo NAVDUŠILO NAVIJAČE, pogodbo z zmaji podpisal...

alesfevzer.com
Olimpija je Urošu Korunu dodala novo okrepitev za naslednjo sezono.

Dolgo časa ni, potem pa v enem dnevu kar dva! Olimpija je danes uradno potrdila prihod izkušenega centralnega branilca Uroša Koruna, hkrati se je za sodelovanje uspela dogovoriti tudi z Maticem Finkom. Da je slednji kandidat za vrnitev v Ljubljano, je časnik EkipaSN poročal že v svoji ponedeljkovi izdaji. Potem so se stvari odvile dokaj hitro in Fink se je dejansko že pred podpisom pogodbe pridružil treningom pod vodstvom Dina Skenderja. Vmes se je s športnim direktorjem uspel dogovoriti tudi za sodelovanje, podpisal je enoletno pogodbo.

"Vesel sem, da sem ponovno podpisal z Olimpijo in da se vračam v svoj dom. Znani so mi cilji in želje kluba, ki so enaki mojim osebnim, tako da upam, da bom upravičil ponovno zaupanje vodstva. Komaj čakam, da se z navijači združimo na terenu in da bom lahko zaigral pred njimi. Tukaj se najbolje počutim in vem, da bom dal vse od sebe," je po vrnitvi poudaril Fink.

Fink je kakopak stari znanec Olimpije, dres slednje je nosil med letoma 2011 in 2016. Odšel je po osvojenem naslovu prvaka v sezoni 2015/16, na tujem igral za turška kluba Rizespor in Boluspor ter poljsko Cracovio, potem se je ob koncu lanskega leta vrnil nazaj domov. Tudi tedaj se je govorilo, da bi lahko podpisal za Olimpijo, a je na koncu odšel v Domžale. Po koncu sezone mu je pogodba s slednjimi potekla in zdaj se k zmajem vrača kot prost nogometaš, kar pomeni, da Olimpiji zanj ni bilo treba plačati odškodnine.

fink
NK Olimpija

Članki iz rubrike