sprememba Dobra karma

Saturn se obrača direktno, kar za nas pomeni ...

Screenshot at 2020-09-25 12-04-31 Svet24.si

VIDEO: Poslanec med videokonferenco strastno ...

janez jansa aleksandra pivec Reporter.si

Aleksandri Pivec šteti dnevi tudi v Janševi ...

ukc ljubljana Svet24.si

UKC Ljubljana se polni, hospitaliziran tudi ...

20200915-01024654 Necenzurirano

To je poslanec, ki dobiva denar za nič dela

rumena majica Odkrito.si

Pogačar rumeno majico podaril v dobrodelne namene

Carmela Mosquera Njena.si

Ljubezen po domače: Resnica o Kolumbijki je ...

nu
nu
0 05.08.2020 12:13:14

Trener Kopra odgovoril 'zlobnim jezikom': Da bo po 10 letih v Mariboru težko našel pravi motiv? Povem vam resnico o Rajčeviću!

NK Maribor
Koprčani bodo danes odigrali zadnjo in obenem najbolj zahtevno prijateljsko preizkušnjo pred začetkom nove sezone. V Pomurju se bodo merili z madžarskim prvakom Ferencvarosem.

Trener Miran Srebrnič je zadovoljen z dozdajšnjim potekom priprav in tudi z novinci, ki so se zelo hitro vklopili v ekipo. Spomnimo, nove koprske moči so Aleksander Rajčević, Nardin Mulahusejnović, Stefan Stevanović, David Adam in Adam Vošnjak, ki se je ekipi pridružil včeraj. V središču pozornosti je prav gotovo vijoličasti dvojec.

"Zelo sem zadovoljen. Oba sta seveda kakovostna igralca, o tem ni dvoma, prav tako iz dneva v dan kažeta veliko profesionalnost. Za Koper bosta gotovo predstavljala veliko pridobitev," je prepričan Miran Srebrnič, ki se nikakor ne strinja s tistimi, ki menijo, da bo izkušeni branilec, ki se je po desetih letih v Ljudskem vrtu vrnil na Bonifiko, težko spet našel prave motive. "Kje pa, to nikakor ne drži! Je zelo motiviran za uresničevanje novih izzivov in vnovič bom ponovil, da je velik profesionalec, ki se je hitro vklopil v ekipo."

Članki iz rubrike