Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

Ena zadnjih fotografij kralja Karla III., na njegovem obrazu je videti žalost in trpljenje Odkrito.si

Razpad monarhije? Veriga sramotnih neresnic

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

rb
rb
0 31.07.2020 08:25:40

Pri Muri je NADVSE VROČE! Igralci trenirajo, vodstvo pa dela s polno paro: Z dvema navezali stike

Jurij Kodrun
Nogometaši Mure so po krajšem oddihu že peti dan v ritmu treningov, jutri Anteja Šimundžo in njegove varovance čaka tudi prva prijateljska tekma.

Odpravili se bodo k vzhodnim sosedom, v Szombathelyju se bodo na stadionu Haladasa pomerili z ekipo MOL Fehervar, ki jo kakopak poznamo kot Videoton. Spopad z zelo kakovostnimi aktualnimi madžarskimi podprvaki bo za črno-bele gotovo nadvse koristna preizkušnja tudi v luči prihajajočih kvalifikacij za ligo Europa.

Medtem ko Žiga Kous in soigralci uresničujejo program dela na igrišču, pa ne mirujejo niti vodilni možje kluba, ki si prizadevajo dopolniti igralsko zasedbo. "Ne iščemo igralcev, da bi sedeli na klopi. Zanimajo nas okrepitve, dodana vrednost," je pred dnevi poudaril športni direktor Denis Rajbar, sinoči pa priznal, da bi svoj prostor v slačilnici kmalu lahko dobil kakšen nov obraz. "Navezali smo stike z dvema igralcema. Potekajo pogovori, a za zdaj skupnega jezika še nismo našli. Iz svojih okvirov ne bomo šli. Nočemo, hkrati je jasno, da Mura kot taka lahko ponudi tudi kaj drugega, ne le denar. Boljšega okolja, kot je v Murski Soboti, za igralca prav gotovo ni," pravi snovalec kadrovske politike pri muraših. Kakopak smo želeli izvedeti, kdo je dvojec, ki bi se utegnil preseliti na ravnico, ampak Denis Rajbar ni hotel niti pomisliti, da bi nam karkoli namignil ali vrgel »kost za glodanje«.

Značke: mura, prva-liga

Članki iz rubrike