janja-lakner-anžin, boštjan-anžin Dobra karma

Slovenski televizijec v Beogradu na lastni koži ...

Isidro Brito Bruno Svet24.si

To je 20-letnik, ki je zabodel in ubil ...

marta kos anze logar Reporter.si

Zunanji minister Anže Logar zaščitil bivšo ...

neurje Svet24.si

Oranžno opozorilo za zahodno polovico države, ob...

splošna-bolnišnica-murska-sobota, respiratorji, ventilator, zdravstvo-dr Necenzurirano

Scenarij za drugi val katastrofičen, opreme pa ...

IMG_20200723_101912 Odkrito.si

Ivan Gale: Gotovo bom v prihodnosti bolj ...

spela groselj Njena.si

Po nesreči Špela Grošelj spet v akcijo

nu
nu
1 09.07.2020 21:57:09

Lahko VROČI VUKUŠIĆ zruši tudi LEGENDARNEGA NAPADALCA?

alesfevzer.com
Ante Vukušić ne hladi cevi.

Ante Vukušić je vroč. Super vroč. Rudarju je v četrtek samo v prvem polčasu zabil tri gole, za prvega pa je potreboval le 37 sekund. Zdaj je v prvenstvu že pri 26 golih. In šteje dalje.

Pod novim trenerjem Dinom Skenderjem je na štirih tekmah dosegel osem zadetkov. Potem ko je v nedeljo zabil prvi hat-trick v karieri, je že štiri dni kasneje prišel drugi. Pravzaprav je šel proti nebogljenim knapom še korak dlje in je dosegel kar štiri zadetke. V drugem polčasu je denimo mrežo zatresel že po 14 sekundah. Kdo ve, morda bi razbiti velenjski vojski zabil še kakšen gol, če ga ne bi Skender v 53. minuti zamenjal s Harisom Kadrićem.V vsakem primeru je kot prvi igralec po Erminu Šiljaku ter sezoni 1995/96 v slovenskem prvenstvu dosegel vsaj 25 zadetkov. V sezoni 1994/95 jih je 25 dosegel Štefan Škaper, v sezoni 1992/93 pa Sašo Udovič. Vukušić vse bolj ogroža tudi absolutni rekord lige, ki je v lasti žal že pokojnega Zorana Ubavića. Priljubljeni Zoki je v prvi sezoni v samostojni Sloveniji dosegel 29 zadetkov. Pri tem velja poudariti, da je bilo v tisti prvi sezoni elitne slovenske lige odigranih kar 40 krogov.

Ne glede na to, kje se bo ustavil, lahko že danes zapišemo, da se je hrvaški napadalec, ki je bil še nedolgo tega na dobri poti, da postane bivši nogometaš, v slovenski prestolnici vrnil v nogometno življenje. "Sinjski diamante" je postal ljubljanski diamant.

Članki iz rubrike