dvojčici Dobra karma

Psihološki test: postavljate trdne ali krhke ...

5_miha perat Svet24.si

FOTO: Miha Perat uspešno okreva po operaciji

_PPZ8368 Reporter.si

Aleksandra Pivec bi morala oditi že včeraj, ne ...

komen, polave Svet24.si

FOTO: Voda zalila prvo nadstopje gradu Štanjel, ...

01c863dd494d6a0448555e3498fbd7dc Necenzurirano

Ventilatorje prodali Orbanu na dan izbruha afere

will-smith, jason-derulo Odkrito.si

Will Smith ostal brez zob

Zala Kralj in Gašper Šantl 3 Njena.si

Zalo Kralj zavrnili zaradi 'neustrezne' postave

nu
nu
4 01.07.2020 12:31:35

RAZVPITA Tijana Ajfon JAVNO SPREGOVORILA o Slavku Vinčiću: Poglejte, jaz na to gledam tako ... (video)

Afera okrog razvpite srbske starlete Tijane Ajfon, ki so jo v Bijeljini aretirali na zabavi, na kateri je bil prisoten tudi Slavko Vinčić, je še naprej aktualna.

Srbska starleta Tijana Ajfon je prišla iz pripora in gostovala v zabavni oddaji Ami G Show, kjer je govorila o razvpiti zabavi v Bijeljini, ki ji je sledila odmevna aretacija. Na zabavi so bili udeleženi tudi nekateri Slovenci, med njimi tudi slovenski sodnik Slavko Vinčić. 

"Vmešanih je bilo veliko ljudi, med drugim tudi znani sodnik," je začel vprašanje v Srbiji zelo znani televizijski voditelj Ognjen Amidžić. "Da, nogometni sodnik," je odgovorila Tijana Ajfon. "Je bila to neka športno-rekreativna zabava?" se je pošalil voditelj. 

"Jaz na to gledam tako: To se lahko zgodi vsakomur. Šlo je za zabavo, proslavo. Na njej bi se lahko našel tudi ti. Vsakdo se lahko znajde na neki zabavi, rojstnem dnevu in da je v tistem trenutku na taisti zabavi nekdo, ki tam ne bi smel biti. Lahko prideš v taksi in taksist počne nekaj, česar ne bi smel ter da potem tebe aretirajo, ker si bil v tistem trenutku pač v tem taksiju. Vse skupaj smatram kot da sem se našla na napačnem mestu v napačnem času," je pojasnila Tijana Ajfon. 

Celoten pogovor si lahko ogledate v priloženem videoposnetku. 

Članki iz rubrike