Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

pakiranje Njena.si

Celotnega pakiranja in selitve v oddaji ne vidite

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

nu
nu
4 01.07.2020 12:31:35

RAZVPITA Tijana Ajfon JAVNO SPREGOVORILA o Slavku Vinčiću: Poglejte, jaz na to gledam tako ... (video)

Afera okrog razvpite srbske starlete Tijane Ajfon, ki so jo v Bijeljini aretirali na zabavi, na kateri je bil prisoten tudi Slavko Vinčić, je še naprej aktualna.

Srbska starleta Tijana Ajfon je prišla iz pripora in gostovala v zabavni oddaji Ami G Show, kjer je govorila o razvpiti zabavi v Bijeljini, ki ji je sledila odmevna aretacija. Na zabavi so bili udeleženi tudi nekateri Slovenci, med njimi tudi slovenski sodnik Slavko Vinčić. 

"Vmešanih je bilo veliko ljudi, med drugim tudi znani sodnik," je začel vprašanje v Srbiji zelo znani televizijski voditelj Ognjen Amidžić. "Da, nogometni sodnik," je odgovorila Tijana Ajfon. "Je bila to neka športno-rekreativna zabava?" se je pošalil voditelj. 

"Jaz na to gledam tako: To se lahko zgodi vsakomur. Šlo je za zabavo, proslavo. Na njej bi se lahko našel tudi ti. Vsakdo se lahko znajde na neki zabavi, rojstnem dnevu in da je v tistem trenutku na taisti zabavi nekdo, ki tam ne bi smel biti. Lahko prideš v taksi in taksist počne nekaj, česar ne bi smel ter da potem tebe aretirajo, ker si bil v tistem trenutku pač v tem taksiju. Vse skupaj smatram kot da sem se našla na napačnem mestu v napačnem času," je pojasnila Tijana Ajfon. 

Celoten pogovor si lahko ogledate v priloženem videoposnetku. 

Članki iz rubrike