Progasti goz foto Davorin Tome Svet24.si

Išče se največja slovenska kača! Ljudem je ...

220820-Zel-3615 Svet24.si

Foto: Za “sendvič” vestno opravijo svoj hobi

1695633573-dsc09685-1695633263267 Necenzurirano

Predsednico republike zapušča ključni sodelavec

robert golob vecer rb Reporter.si

Trojni strel v koleno za Gibanje Svoboda ...

Zoran Zeljkovic Ekipa24.si

Konec dvomov! Nov pretres v zmajevem gnezdu: ...

Princ Harry in Kate Middleton - nekoč prava prijatelja - danes pa .. Odkrito.si

Kate in Harry - Če se bo to zgodilo, se bosta ...

pogacar 1 Ekipa24.si

Tako malo je manjkalo! Tukaj je posnetek, ...

nu
nu
13 17.06.2020 10:53:31

NORO! Glejte, kaj je Mandarić zdaj NAREDIL HADŽIĆU! Ne samo odpustil, PONIŽAL GA JE do dna!

www.nkolimpija.si
Milan Mandarić je na torkovem druženju z novinarji presegel samega sebe.

V torek je v restavraciji Portal predsednik Olimpije gostil novinarje, ki jih je 'častil' ob peti obletnici delovanja na čelu ljubljanskega kluba. Ob tem je govoril o vsem mogočem, očitno je šlo tudi za pogovore, ki jim je dovolil javno objavo. Kot piše večer, se je med drugim razgovoril o odpuščenem Safetu Hadžiću, pri čemer si je v popolnosti prilastil zasluge za zelo uspešno izstrelitev 17-letnega Enrika Ostrca. "Kdo pa mislite, da ga je sugeriral Hadžiću?" se je po pisanju Večera pohvalil Mandarić. 

"Hadžić se je vedno bal, da z mladimi ne bo prišel do naslova prvaka, pripeljal je Samardžića, Bezjaka. Kakšno sporočilo je to našim v nogometni šoli?" je Mandarić ostro kritiziral odpuščenega trenerja. Kritiziral je njegovo delo z mladimi in njegovo novačenje novih igralcev. Toda, pozor, ponižanje tu še ni popolno. Kajti odpuščenemu Hadžiću je v isti sapi s temi kritikami Mandarić ponudil dve novi službi: pri delu z mladimi in pri novačenju igralcev. Noro. Monty Python. 

"Ne bo mu hudega. Ponudil sem mu eno od dveh funkcij - ali bo šef skavtinga ali vodja mladinskega pogona," je po poročanju Večera dejal Mandarić. Torej bo človek, ki je bil odpuščen, ker je slabo delal z mladimi, pošiljal slaba sporočila mladinski šoli in vozil v klub napačne igralce, zdaj bodisi vozil igralce bodisi ... delal z mladimi. Absurd, ni kaj.   

Članki iz rubrike