Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28 Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

jb
jb
2 02.06.2020 08:32:35

Bo Olimpija ostala brez VROČEGA ZMAJA?! Želja VELIKANA, obeta se zajetna finančna injekcija!

alesfevzer.com
Milan Mandarić naj bi v poletnem prestopnem roku želel v Ljubljano pripeljati kar nekaj odmevnih okrepitev, toda zdi se, da bo Olimpija tudi prodajala. In ni nemogoče, da bo klub med drugim zapustil Eric Boakye.

Prišel je kot popoln neznanec, prišel je kot nogometaš, ki je bil pred tem povsem brez izkušenj z evropskim nogometom. Eric Boakye je nato pričakovano potreboval nekaj časa, da je našel svoj prostor pod ljubljanskim soncem. Toda hitro je postalo jasno, da je Olimpija po Issahu Abassu iz Gane pripeljala še enega nogometaša s precej velikim potencialom. Tako kot Abassa pa bo očitno tudi Boakyeja dobro prodala. Desni bočni branilec naj bi namreč dobil zanimivega snubca; kot poročajo mediji v Turčiji, se je zanj ogrel velikan Bešiktaš.

»Za položaj desnega bočnega branilca je na prvem mestu seznama želja Eric Boakye iz Olimpije,« so v teh dneh poudarili številni turški mediji. Ti za zdaj ne pišejo o finančnih podrobnostih morebitnega prestopa, a kolikor poznamo Mandarića, Boakye zagotovo ne bo poceni. Njegova tržna vrednost na spletnem portalu Transfermarkt ta hip sicer znaša 625.000 evrov, bržčas pa bo Mandarić poskušal odškodnino »naviti« še za nekaj sto tisoč evrov več.

VEČ O DOGAJANJU V SLOVENSKEM NOGOMETU IN V OLIMPIJI SI LAHKO PREBERETE SAMO V TORKOVI TISKANI IZDAJI EKIPE SN, KI JE NA VOLJO TUDI NA TRAFIKA24.SI!

Značke: olimpija, boakye

Članki iz rubrike