bogataš Dobra karma

Ob smrti z Zemlje ne bomo nič odnesli - nanjo ...

naya-rivera, avtomobil, izginotje Svet24.si

Med iskalno akcijo za pogrešano igralko naleteli ...

UV-plenkovic jansa-ziga zivulovic jr-bobo Reporter.si

Zmagovita lekcija iz Zagreba: kaj se lahko Janez ...

aleš hojs, janez janša, igor bavčar Svet24.si

Pravljica iz kraljestva Trstenjakove o ...

furs, davčna-utaja, kotnikova-5 Necenzurirano

Davčni utajevalci na Počivalškovem pragu

Zoran Janković Odkrito.si

Je Zoran Janković resno bolan?

Luka Basi Njena.si

Žalostna nedelja Luke Basija

nu
nu
4 01.06.2020 20:29:25

DOKAZ, da bo Črnigoj v naslednji sezoni igral v TEM SLOVENSKEM KLUBU?! Maribor in Koper NA NOGAH! (foto)

Jurij Kodrun
Bi se lahko zgodilo?

Domen Črnigoj je prost nogometaš, saj se mu je iztekla pogodba s švicarskim prvoligašem Luganom. Čeprav slovenski reprezentančni vezist pravi, da si želi kariero nadaljevati v tujini, sta dva slovenska kluba že izrazila zanimanje za odličnega vezista, ki bo novembra dopolnil šele 25 let, čeprav se zdi, da je na nogometni sceni že celo večnost.

Tako aktualni slovenski državni prvak Maribor kot Koper sta izrazila upanje, da si bosta za naslednjo sezono zagotovila usluge vročega Črnigoja. Športni direktor Oliver Bogatinov je s Črnigojem sodeloval v kadetski ekipi Kopra, Primorci pa bi si na drugi strani zelo želeli v klub vrniti izgubljenega sina. In danes je Domen Črnigoj s svojo objavo na družabnem omrežju Instagram dvignil celotno Slovenijo.

crnigoj ig
Slovenski reprezentant je objavil fotografijo iz fitnesa na Bonifiki, kar je bilo dovolj, da so se mnogi že začeli spraševati, ali to nemara pomeni, da bo Črnigoj v naslednji sezoni član novega, izjemno abicioznega slovenskega prvoligaša, ki si želi v naslednji sezoni zasesti sam vrh med slovensko elito. Jasno, Črnigoj je Primorec, otrok Kopra, tako da je povsem možno, da je zgolj odšel na trening na Bonifiko, kjer velikokrat trenira, ko je doma, toda glede na to, da je prvi mož Kopra Ante Guberac jasno izrazil željo po tem, da Črnigoja vrne na koprski stadion, je takšna Črnigojeva objava vsekakor dvignila na noge celoten Koper. No, pa tudi Maribor. Nobena skrivnost ni, da bi si tudi pristaši vijoličastih nadvse želeli videti 24-letnega zdaj že nekdanjega nogometaša Lugana v svojih vrstah.

Članki iz rubrike