Tony Cetinski - Krik (Deliverable V-T1-T-SG)4490 Svet24.si

Priljubljeni pevec razkril, kako je včasih ...

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Afera Dars: poslanca NSi na policiji preverjala, ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

Robert Balantič
Robert Balantič
3 29.05.2020 07:45:53

Športni direktor KOPRA že snuje MAŠČEVANJE dvojcu v OLIMPIJI, hude obtožbe na račun MANDARIĆA in RUDONJE!

alesfevzer.com
Z vrnitvijo Kopra med elito bo na prvoligaškem prizorišču znova oživelo tudi rivalstvo med Obalo in Ljubljano, ki smo ga pogrešali zadnja tri leta. A ne bo se vrnilo le na igrišče, ampak tudi ob njega, imelo bo nadvse oseben pridih.

Ko so si Koprčani zagotovili vrnitev v prvoligaško druščino, je športni direktor Boško Županović dočakal veliko zadoščenje, ki si ga je tako zelo želel. Ne le zato, ker je s klubom od začetka nove poti, od primorske lige, in ne le zato, ker se je uresničila njegova obljuba izpred treh let, da bo ekipa iz sezone v sezono napredovala vse do elite, temveč tudi zato, ker bo tako kmalu dočakal priložnost za maščevanje na osebni ravni. Njegova tarča je v prvi vrsti Milan Mandarić, s katerim imata pestro zgodovino. Najprej sta sodelovala, potem so se njune poti zaradi Kopra sčasoma razšle, in to na neprijeten način, ki je močno odmeval. Ni manjkalo očitkov in tudi hudih obtoževanj, v celotno zgodbo je bil tako ali drugače vpleten še Mladen Rudonja. Vmes se je 'vojna' malce umirila, z uvrstitvijo kanarčkov med elito pa se bo znova zanetila. Na vrsto prihajajo naslednji obračuni. Na neki način poravnava računov. Boško Županović ne skriva, da živi za zmago oziroma zmage nad dvojcem Mandarić-Rudonja, vendar obenem zagotavlja, da ga zanimajo le tiste na igrišču. V športnem boju. Ali v viteškem, kot pravi sam.

zupanovic gw
Grega Wernig

GRE ZA OSEBNO RAVEN
"Najprej moram poudariti, da želim ločiti Olimpijo od Milana Mandarića in Mladena Rudonje. Povsem ločiti," je uvodoma povedal športni direktor Kopra. "Nadvse spoštujem Olimpijo, njeno veličino, uspehe, zgodovino, tradicijo in navijače. Rad imam Ljubljano, toda zaradi Milana Mandarića in Mladena Rudonje imam poseben motiv, prav posebno ambicijo biti boljši od Olimpije. Lagal bi, če bi govoril drugače, ampak še enkrat: tako bi razmišljal tudi v primeru, če bi bila v kateremkoli drugem klubu. Moja želja bi bila prav tako močna, gre za izključno osebno raven," je pojasnil snovalec kadrovske politike na Bonifiki.

POVSOD ME JE OMALOVAŽEVAL
Čemu zamere, ni skrivnost. "Ni potrebe, da bi govorili v šifrah ali po ovinkih. Milan Mandarić mi je vse od trenutka, ko sva se razšla, poskušal škodovati. Kjerkoli je bilo to mogoče. V medijih, v poslu z nepremičninami, s katerim se še vedno ukvarjam, pri ljudeh, ki jih oba poznava ... Povsod si je prizadeval, da bi me omalovaževal, pljuval je po meni. Preprosto mu moram pokazati, da so njegove zgodbe prazne. Zaradi njega sem neizmerno motiviran. In zaradi Mladena Rudonje, ki je po zamenjavi župana v Kopru lobiral pri vseh mogočih institucijah in še zlasti pri novih mestnih oblasteh, da bi z Mandarićem na sovražen način spet prevzela klub in me umaknila. Me 'počistila'..."

CELOTEN POGOVOR S ŠPORTNIM DIREKTORJEM KOPRA SI LAHKO PREBERETE V PETKOVI IZDAJI EKIPE SN, KI JO DOBITE NA TRAFIKA24.SI.

Članki iz rubrike