stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

jankovic hokej Ekipa24.si

Velike spremembe v zmajevem gnezdu! Novo ime ...

rb
rb
4 27.05.2020 10:15:37

BOMBA! Zahović na SESTANKU ZA NOVO SLUŽBO v slovenskem nogometu! TU SO VSE PODROBNOSTI!

alesfevzer.com
Srečanje, ki vznemirja nogometno javnost na sončni strani Alp.

Še preden so si zagotovili prvoligaški status, so na Bonifiki poudarjali, da se med elito ne mislijo sprijazniti s povprečjem. Da nočejo zgolj životariti, da jih ne zanimajo stranske vloge, ampak bi se radi nemudoma vključili v boj za evropske vozovnice. In ko so se kanarčki tudi uradno vrnili med prvoligaše, pravzaprav ni bilo dvoma o tem, da bo Ante Guberac poskušal narediti nekaj zelo odmevnega. Nekaj velikega. V prvem trenutku so se seveda začela pojavljati imena igralcev, ki bi lahko okrepili zasedbo Mirana Srebrniča, nato pa so se sprožila namigovanja, da bi na Obali za novo zvenečo moč utegnili poskrbeti tudi ob igrišču.

Kmalu je bilo slišati govorice, da naj bi koprski šef pripravljal peklenski načrt, s katerim bi poskušal med rumeno-modre privabiti nikogar drugega kot – Zlatka Zahovića. V kakršnikoli vlogi. Predsednik Kopra je pred časom za Ekipo SN povedal, da ne pozna nikogar, ki ne bi želel sodelovati z nekdanjim športnim direktorjem Maribora, ki se je odzval z besedami, da se čuti počaščenega, da na Bonifiki razmišljajo o njem, a hkrati dodal, da »mu je brez nogometa prelepo.«

Nato se je vse skupaj malce umirilo. Vsaj navzven je bilo videti, da je tako, toda vse kaže, da dogajanje v zakulisju še zdaleč ni zamrlo. Edini športni dnevnik na Slovenskem namreč poroča, da bo danes storjen naslednji korak naprej v smeri primorske snubitve najboljšega strelca slovenske izbrane vrste. Po teh informacijah bosta Ante Guberac in Zlatko Zahović sedla za isto mizo. Dobila se bosta na kosilu nekje v štajerski prestolnici oziroma njeni okolici in bržčas se ne bosta pogovarjala zgolj o vremenu ali zajezitvi koronavirusa ... Srečala se bosta pred prijateljsko preizkušnjo med vijoličastimi in Koprom, ki se bo v Ljudskem vrtu začela ob 18. uri. Predsednik kluba z Bonifike se bo torej proti štajerski prestolnici odpravil nekoliko prej kot Miran Srebrnič in njegovi varovanci.

Seveda ne gre pričakovati, da bi se lahko zgodba razpletla že danes. Tako hitro pač ne gre. Prepričani smo, da Ante Guberac še ne bo predstavil svoje (uradne) ponudbe in da Zlatko Zahović v morebitne nadaljnje pogovore ne bo privolil takoj in zdaj, a da jih takoj in zdaj ne bo niti odklonil. Druženje ob dobri hrani bo v prvi vrsti namenjeno 'preverjanju terena' in izmenjavi stališč, toda kot na dlani je, da koprski predsednik ne bo obupal. Še več, iz zelo zanesljivega vira smo dobili namig, da naj bi že imel pripravljeno tudi finančno konstrukcijo za projekt, ki vznemirja nogometno javnost.

CELOTEN ČLANEK, KI RAZKRIVA TUDI, V KOLIKŠNI MERI NAJ BI MOREBITNI PRIHOD ZLATKA ZAHOVIĆA OBREMENIL KOPRSKO BLAGAJNO, SI LAHKO PREBERETE V DANAŠNJI TISKANI IZDAJI EKIPE SN, KI JE NA VOLJO TUDI NA TRAFIKA24.SI.

Članki iz rubrike