kranj, prometna-nesreča, avtobus Svet24.si

Policija išče voznika avtobusa, ki je v Kranju ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28 Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
0 21.05.2020 11:20:57

HUD UDAREC za slovenskega prvoligaša: Do KONCA SEZONE bomo VSE TEKME odigrali v gosteh!

m24.si
Slovenski prvoligaši odštevajo dneve do nadaljevanja sezone, pri enem pa so se stvari obrnile v smer, ki je v klubu nikakor niso želeli. Kranjski Triglav, ki se bori za obstanek, bo vse domače tekme do konca sezone odigral – v gosteh!

Šestnajstega maja bi se morala odigrati zadnja prvenstvena tekma v tekoči sezoni, Kranjčani bi se od nje konec prejšnjega tedna poslovili v Domžalah. Zadnjo preizkušnjo na svojem igrišču bi tako odigrali teden prej, ko bi navijačem v slovo pomahali v obračunu z Bravom. No, to je že zdavnaj postal neuresničljiv scenarij prvoligaške sezone. Vse se je začelo 4. marca, ko je bil v naši državi uradno potrjen prvi primer okužbe z novim koronavirusom. Dober teden pozneje je sledila prekinitev prvenstva za nedoločen čas in jasno je, da je koronakriza močno spremenila potek dogodkov v domačem klubskem žogobrcu. Še posebej se je njen vpliv odrazil na koledarju in v protokolu tekem. V tej zgodbi je bolj pomemben prvi, saj je v njem kar naenkrat nastalo skoraj natanko tri mesece dolgo obdobje prostega teka, prvoligaši pa se bodo v lov na prvenstvene točke spet podali 5. junija. Kranjčani se pripravljajo na nadaljevanje sezone, nekih večjih težav ni, mogoče kakšnemu igralcu ponagaja mišica ali kakšna druga manjša nevšečnost, toda vse poteka po načrtu. No ja, po načrtu poteka del klubskega vsakdana, ki je povezan z moštvom, odgovorni v klubu pa so se znašli pred zelo kočljivo težavo, zaradi katere trpi tudi njihov spanec.

O čem govorimo? Čeprav je do konca ostalo enajst krogov, so orli zadnjo tekmo na svojem stadionu že odigrali. Tega si nihče niti predstavljal ni, ko so 8. marca v gorenjski prestolnici gostovali Celjani, a očitno je to kranjska realnost. Triglavani bodo odslej 'brezdomci'. "Načeloma smo res že odigrali zadnjo tekmo na svojem igrišču v tej sezoni," je o zelo slabi novici za Triglav spregovoril njegov predsednik Beno Fekonja ...

CELOTEN ČLANEK SI LAHKO PREBERETE V ČETRTKOVI TISKANI IZDAJI ČASOPISA EKIPA SN ALI NA TRAFIKA24.SI.

Članki iz rubrike