gensko spremenejena semena, NGT, gnojenje, škropljenje, kmetijstvo Svet24.si

Multinacionalke meljejo vrtičkarje in domača ...

Kourtney Kardashian Svet24.si

Kourtney Kardashian ponosna na telo, ki ji je dalo...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

poroka rudi marjetka Njena.si

Marjetko in Rudija razdvojili, a sta našla pot ...

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

Jure Bohorič
Jure Bohorič
6 18.05.2020 07:33:13

BOMBA IZ STOŽIC! Ne le HRVAT, v igri za novega trenerja OLIMPIJE je tudi zelo zanimiv SLOVENSKI TRENER!

m24
Čeprav Olimpija vodi na lestvici, čeprav ima sedem točk naskoka pred večnim rivalom Mariborom in čeprav sta minila že več kot dva meseca, odkar je odigrala zadnjo tekmo, zaradi česar bi morala biti tla v Ljubljani povsem mirna, več kot očitno ni tako. Za nemir vnovič skrbi kdo drug kot Milan Mandarić, ki se – to zdaj ni več skrivnost – spet spogleduje z menjavo na trenerski klopi.

Potem ko smo že poročali o tem, da naj bi bil v igri za naslednika Safeta Hadžića Hrvat Tomislav Ivković, se je zdaj pojavilo še eno ime morebitnega trenerja Olimpije. Kot smo izvedeli, naj bi bil Mandariću ponujen tudi nihče drug kot Miloš Kostić. Slovenski trenerski popotnik je v tej sezoni vodil belgijski klub Sint-Truidense V. V., a so že ob njegovem imenovanju na začetku aktualnega leta belgijski mediji zapisali, da je zgolj začasna rešitev.

kostic
sint truiden

Rešitev do trenutka, ko bo Kevin Muscat dobil ustrezno licenco in položaj svetovalca športnega oddelka kluba zamenjal za mesto na trenerski klopi. Ob tem je zanimivo naslednje: belgijski mediji so pred dnevi zapisali, da je Kostić zaključil svoje delo na stadionu Stayen in da bo kanarčke v prihodnji sezoni vodil – Kevin Muscat! Kostić, ki je v preteklosti deloval tudi v Bosni in Hercegovini, Albaniji in Grčiji, je torej očitno na lovu za novim delodajalcem. Toda ali bi novo službo lahko našel v Ljubljani? Mandarić naj bi dejansko razmišljal tudi o njem, in sicer zato, ker verjame, da je dober v delu z mladimi nogometaši in da ne nazadnje dobro pozna mlade nogometaše Olimpije. 
Spomnimo, Kostić je že deloval v Mandarićevem klubu. V prvi polovici leta 2018 je bil nekaj mesecev strokovni vodja mladinskega pogona, odšel pa je po koncu sezone 2017/18, ko se je preselil na klop albanskega kluba Luftëtari. 

CELOTEN ČLANEK O RAZMERAH V OLIMPIJI IN TUDI O TEM, ZAKAJ MANDARIĆ RAZMIŠLJA O MENJAVI NA TRENERSKI KLOPI, PREBERITE V PONEDELJKOVI TISKANI IZDAJI EKIPE SN, KI JO DOBITE TUDI NA TRAFIKA24.SI. 

Članki iz rubrike