zdravnik Svet24.si

V Sloveniji kronično primanjkuje družinskih ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

sumi stanovanje xx Necenzurirano

Omejitev AirBnB brez stanovanjske politike je le ...

janez-janša-sds-nov-konferenca Reporter.si

Janšev strel v koleno? Zaradi SLS lahko ostane ...

sesko 24 pm Ekipa24.si

Šeško znova tresel in to kako!! Poglejte ta ...

super-par, indira-ekić, matic Njena.si

Indira Ekić potrdila, da bo postala mamica

doncic slacilnica Ekipa24.si

Takšnega Dončića še niste videli! Prizori iz ...

nu
nu
2 23.04.2020 07:03:11

Absurdno! Olimpiji prodala ZVEZDNIKA, do provizije tudi – URARSKO PODJETJE! Številka OSUPNE ...

Profimedia & alesfevzer.com
Milanu Mandariću so nogometaše očitno pomagali prodajati tudi urarji ...

Športni dnevnik Ekipa SN je v sredini tiskani izdaji razkril, da je Olimpija pod vodstvom Milana Mandarića med letoma 2016 in 2019 agentom in posrednikom nogometašev odštela neverjetnih 3,5 milijona evrov! Ogromno je bilo poslov, ki so milo rečeno sumljivi, če ne še kaj več. Za provizije so zmaji v določenih primerih plačevali zares absurdne zneske, tako je bilo tudi leta 2017, ko so Ljubljančani prodali Miho Zajca. Prestop v Empoli je bil vreden 1,7 milijona evrov, toda Olimpija je nato absurdno veliko odštela za agentske provizije. Zanimivo, tako kot v primeru Rijada Kobiljarja tudi tokrat v prestop ni bil vpleten zgolj en posrednik.

V letu 2017 je Olimpija za provizije agentom sicer zapravila skoraj milijon evrov. V tem obdobju v oči najbolj bode dogajanje ob prihodu Kingsleyja Boatenga in ob odhodu Mihe Zajca. Za Boatenga, ki je v klub prišel, ko je bil športni direktor Ranko Stojić, Olimpija ni plačala odškodnine, kljub temu pa je podjetje z zanimivim imenom SP Consulting 011 (na svetovnem spletu ga boste iskali zaman) prejelo provizijo v višini kar 150.000 evrov!



Malce manj, natančneje 146.400 evrov, je ob prestopu Zajca v Empoli prejelo tudi podjetje Heta, d. o. o., ki je v Ljubljani poznano predvsem po prodaji – ur! Očitno so tudi urarji lahko agenti; vsaj pri Mandarićevi Olimpiji … Ob tem AJPES, zanimivo, razkriva, da Heta, d. o. o., sploh nima registrirane dejavnosti, s katero bi lahko upravičila tak posel. Da bi bilo vse še bolj nenavadno, je enak znesek – 146.400 evrov – ob Zajčevem 1,7 milijona evrov vrednem prestopu prejela tudi agencija L & F. Olimpija je torej ob prestopu Zajca v Italijo za agentske provizije zapravila skoraj 300.000 evrov!

CELOTEN ČLANEK IZ TISKANE EKIPE SN O TEM, KAKO JE MILAN MANDARIĆ V TREH LETIH AGENTOM PREK RAČUNA OLIMPIJE PLAČAL VEČ KOT TRI MILIJONE EVROV, JE ŠE VEDNO DOSTOPEN NA TRAFIKA24.SI!

Članki iz rubrike