Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
16.04.2020 11:13:27
Deli članek:

Eden najbolj vročih mladih SLOVENCEV s presenetljivim razkritjem: Ponudbi MARIBORA in OLIMPIJE?! Vse bom povedal!

Grega Wernig

Prestop Dejana Petroviča k avstrijskemu velikanu Rapidu je bil precej dramatičen. Končan je bil le nekaj minut pred koncem zimskega prestopnega roka, ko se je končno le fotografiral v zeleno-belem dresu z naskokom najtrofejnejšega kluba pri naših severnih sosedih. Iz Aluminija v Rapid in takoj v začetno enajsterico.

O svojem prestopu in o svojem življenju v Avstriji je spregovoril v obsežnem intervjuju za tiskano izdajo Ekipe SN, dotaknil pa se je tudi morebitnega zanimanja dveh največjih klubov v Sloveniji - Maribora in Olimpije. Glede na to, da je veljal za enega najboljših vezistov lige in da mu je navsezadnje uspel odličen prestop v Rapid, se seveda poraja vprašanje, ali je imel nemara na mizi tudi ponudbo obeh največjih slovenskih klubov.

"Tako bom rekel: v rokah nisem imel ne ponudbe Maribora ne ponudbe Olimpije, tako da očitno ni bilo zanimanja," je presenetil Petrovič, ki je doma sicer iz Rač pri Mariboru. Gre torej za klenega Štajerca, takšnim pa zelena barva po navadi ni pogodu. Rapid ima, jasno, zeleno-bele drese. Se je bilo težko privaditi na to barvo? "Pričakoval sem, da bom morda prej oblekel vijoličasti dres, ampak dobro. (smeh) Barva nima nekega pomena, tako da me ne moti niti zelena barva. Vsekakor pa je lepo obleči dres Rapida," se je gromko zasmejal simpatični mladenič in na pripombo, da verjetno ni mislil vijoličastega dresa še enega dunajskega velikana, Austrie, v smehu pripomnil: "Ne, ne, v mislih sem imel slovenske vijoličaste."

CELOTEN POGOVOR SI LAHKO PREBERETE V SREDINI TISKANI IZDAJI EKIPE SN IN NA TRAFIKA24.SI