DetoxJoga-2850 Dobra karma

Nekateri smo za vroče – in z ukročenim egom

horoskop_astrologija Svet24.si

Horoskop za ponedeljek, 1. junija

cerar pocivalsek-smc Reporter.si

Sanjske ponudbe za osem odpisanih: razkrivamo, ...

čelik7 Svet24.si

Pavle Čelik: »Državljani se zavedajo svojih ...

rok furlan xx Necenzurirano

Kralj betona bo moral pred sodnika

100913614_238493430776529_4655361849502988722_n Odkrito.si

Jan Oblak - Psa poslal s taksijem iz Slovenije v ...

branko cvek Njena.si

Ljubezen po domače: Branka osvojila vztrajna ...

nu
nu
15 07.04.2020 09:14:16

ŠKANDAL! Vratar Olimpije ŠOKIRAL slovensko javnost, ljudje se zgražajo: Ubil in objavil fotografijo ... (foto)

V času epidemije številni nogometni igralci s solidarnimi gestami navdihujejo. Spet drugi so koronakrizo izkoristili nespametno in z brezčutnim početjem izzvali ogorčenje.

"Ker ne morem uloviti dekleta, vsaj lovim zajce," je Matija Orbanić zapisal na fotografijo, na kateri pozira z zajčjim kadavrom, in jo objavil na družbenem omrežju Instagram. Fotografija, na kateri pozira vratar Olimpije, je izzvala ogorčenje. Delili so jo namreč tudi na Facebook profilu Društva za zaščito živali Maribor in zapisali, da so ostali brez besed.

"V tej svetovni krizi, ko veliki nogometni igralci po svetu pomagajo s solidarnimi in dobrodelnimi potezami, si ta krajša čas s fotografiranjem in objavljanjem ubitega in okrvavljenega zajca v naročju. Nogometaši so marsikateremu mladostniku pa tudi odraslemu za zgled. Zato bi morali tako tudi delovati," so zapisali in izpostavili, da je izživljanje nad živalmi, poziranje z živalskim truplom ter objavljanje tovrstnih fotografij na družbenih omrežjih nesprejemljivo.

"Takšnega početja ni varno sprejeti z odobravanjem. Še najmanj pa s strani tako javne osebnosti," so zaključili. V društvu so izpostavili, da pričakujejo vsaj opravičilo in pojasnilo.

orbanic

Značke: orbanić, olimpija

Članki iz rubrike